Брусарци посрещна кандитатите от листата на „Има такъв народ“ за 12-ти МИР – Монтана

Брусарци посрещна кандитатите от листата на „Има такъв народ“ за 12-ти МИР – Монтана

Водачът на листата и останалите кандитати от „Има такъв народ“ за 12 МИР Монтана посетиха община Брусарци.

Представителите на „Има такъв народ“ предизвикаха огромен интерес с появата си на пазара земеделците и животновъдите. Абровски веднага бе разпознат и заобиколен от местните жители и симпатизанти на партията.

В коментар на това, че в два поредни избора българските избиратели показаха, че не желаят да бъдат управлявани еднолично, а искат партиите да „седнат и да се разберет“, Абровски каза:

„В рамките на следващия парламент ще направим всичко, което е по силите на „Има такъв народ“, за да постигнем съгласие с останалите политически партии и да се състави редовно правителство. Необходимо е да се предприемат спешни мерки, които не търпят отлагане, а най-важните сред тях са да се спрвим със здравната криза и да работим за нормализиране на цените на електроенергията, които водят редица бизнеси до фалит“.

Eкспертът по земеделие от поличическа партия „Има такъв народ“ представи пред гражданите на Брусарци и програмата на партията за развитие на сектора, която цели съживяване на селското стопанство и животновъдството в региона.

Сподели: