Виктория Василева се срещна с членове и активисти на структурите на ПП„Има такъв народ“ в София

Виктория Василева се срещна с членове и активисти на структурите на ПП„Има такъв народ“ в София

Главният секретар на „Има такъв народ“ Виктория Василева се срещна в София с членове и активисти на партията. Присъстваха също и областният координатор за София Илиана Маринова, Благой Голубарев  – член на КЕВР, Александър Рашев от експертния състав на „Има такъв народ“ в сектор право, „гуруто“ на енергетиката Иван Хиновски, Петър Димитров – парламентарен секретар на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Чавдар Дойчинов – парламентарен секретар на Министерство на енергетиката.

Обсъдени бяха актуални теми като войната в Украйна, която вълнува не само членовете на партията, но и цялото обществото. Г-жа Василева коментира, че „Има такъв народ“ следва принципната позиция на България като член на Европейския съюз и НАТО.

Съвместната работа с коалиционните партньори също бе обсъдена по време на срещата. „Нормално е в един такъв формат на управление да се правят необходимите компромиси, но „Има такъв народ“ е принципна партия и винаги ще следва своите и на избирателите си цели“ – сподели Василева.

Направен бе анализ и на работата на структурите на партията в столицата и бе представен новия координатор на 23 МИР Теодора Личева.

Последва разговор само с общинските координатори на партията, в който се обсъдиха организационни въпроси и бъдещите инициативи и събития на ПП „Има такъв народ“ в София.

Сподели: