В Шумен бе открит нов офис на „Има Такъв Народ“

В Шумен бе открит нов офис на „Има Такъв Народ“

Град Шумен се сдоби с нов офис на „Има Такъв Народ“.

Въпреки минусовите температури, множество хора дойдоха да се подпишат за провеждането на референдума за Велико народно събрание, което да смени формата на управление с президентска република, както и за регистрацията на „Има Такъв Народ“ за участие на предсрочните избори.

Шуменската организация на „Има Такъв Народ“ има готовност щом времето се затопли, да бъдат поставени още няколко пункта за събиране на подписи на оживените пешеходни улици в града. 

Хора, които не могат да дойдат до пунктовете ни, поради заболяване или друга причина, но искат да се подпишат, нека се свържат с координаторите на ИТН, за да бъдат посетени
 лично на удобен за тях адрес. 

Приемното време на офиса на този етап е в сряда и събота, от 11:00 до 15:00ч., като имат възможност за допълнителни дни и часове, при необходимост.

Офисът се намира в централната градска част, на метри от площад Освобождение. А точният адрес е ул.“Сан Стефано“ 14, в сградата на издателство „Шуменска заря“.

Структурата на „Има Такъв Народ“ – Шумен е готова за предсрочните парламентарни избори и вярва в добрите резултати на партията, както и в успешното провеждане на Референдума.

Сподели: