В Шумен се състоя среща на „Има такъв народ“ с граждани

В Шумен се състоя среща на „Има такъв народ“ с граждани

На 11 март в Шумен се състоя среща на представители на ПП „Има такъв народ“ с граждани.

Илиана Маринова (втора в листата на 30 МИР – Шумен), Росица Капралова (обл. Координатор), Мая Николова (общ. координатор за Шумен и Каспичан), както и други представители на партията се срещнаха с обществеността в центъра на града.

Основната тема на срещата беше строежа на новия водопровод в района, както и подписката за Референдума за смяна на формата на управление – от парламентарна в президентска република. По време на срещата множество граждани се заинтригуваха от идеята и се включиха с подписа си в инициативата.

По-късно през съботния ден гостите и областната структура посетиха град Плиска по покана на Карен Алексанян, който беше любезен домакин на групата и е създателят на „Двора на Кирилицата“.
В комплекса беше обсъдено възстановяването на първата българска столица Плиска, като един от най-важните културно-исторически паметници за страната. Както казват хората в Шумен – възстановяването на Плиска е изключително необходимо, защото от тук започва България!

Представителите на „Има такъв народ“ поднесоха цветя на Паметника „Свети Цар Борис І Покръстител“, който се намира в комплекса.

Сподели: