„Градът на стоте войводи“ с офис на ПП „Има такъв народ“

На 18.10.2020г. в град Сливен бе открит пореден шести офис за страната на ПП „ИТН“.

Минути преди началото на емблематичното събитие, точно в 12:00ч. на обяд, градският часовник символично поздрави всички събрани с фрагмент от Чинтуловата песен „Стани, стани, юнак балкански“! След което от новия офис прозвуча и националният химн на България „Мила Родино“.

 

Областният координатор за Сливенски регион Владимир Русев приветства събралите се около 100 човека с кратка реч.

Освен общинските координатори от областта – Мария Димитрова (Котел), Пламен Николаев (Нова Загора), Георги Бозуков (Твърдица) и Пламен Пенчев (Сливен), като официални гости присъстваха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов.

 

Други уважили събитието в неделния ден, бяха членове, симпатизанти, както и любопитни случайни минувачи, някои от които, освен, че се спряха с интерес, зададоха и въпроси. Имаше представители и на няколко местни медии.

 

 

В изказването си областният координатор Владимир Русев заяви, че името „Има такъв народ“ носи много символика и енергия, защото целта на ПП „ИТН“ не е да разделя хората, а да ги обедини. „Това, което ни свързва и ни прави по-различни и по-силни е, че никой от нас не иска да влиза в политиката, но всички искаме да я променим. За съжаление, след Референдума се оказа, че единственият начин да я променим, е да влезем в нея.“ …
Областният координатор на ПП „ИТН“ подчерта още, че изборите не трябва да се възприемат като състезание, а като интервю за работа, където работодателят всъщност се явява самият народ. „Целта ни е да дадем властта и силата на народа.“

 

Зам.-председателят на ПП „ИТН“ Тошко Йорданов също взе думата и заяви, че нещата в българската политика и отношението на политиците към хората са тотално сбъркани. „Така че надявам се всички тука да сме се събрали с една единстветна цел – да направим нещата нормално. Хората да избират кой да ги представлява. Това всъщност означава „Народен представител“ – да представляваш група хора. И този, който е избран – това, което е казвал – трябва да го направи! Ако не го направи – не му е там мястото. Така че ние няма да правим като другите партии – да обещаваме всякакви хубави неща. Това, което смятаме да направим – ще го казваме, ще си поставяме срок и ще го изпълняваме. И това няма да стане без вас!“

 

В кулминацията на празничния ден, тригодишният Никола, син на Владимир Русев, пусна към небето две дузини сини балони с бранда на „Има Такъв Народ“. Някои видяха символ и в това – занапред Сливен (люлка на българското възраждане и модерния стопански живот, както и родно място на плеяда духовни дейци), освен със Сините камъни, вече да бъде асоцииран и със сините цветове на печата от логото на „Има Такъв Народ“.
Друга интересна символика свързана с датата на откриването е, че макар и избран случайно, 18 октомври е рожденият ден на председателят на ПП „ИТН“ – господин Слави Трифонов!
Или за всички, които подкрепят идеите на „Има Такъв Народ“ – 18 октомври бе двоен празник!

 

Офисът-приемна в град Сливен ще бъде отворен всеки работен ден от 10.00 до 16.00 часа (обедна почивка от 12.30 до 13.30 часа). Точният адрес е бул.„Цар Освободител“ №22, което е срещу входа на Кукления театър и на 150 метра от емблематичното място на „Старият бряст“.
Още от понеделник, 19.10.2020 г., граждани, членове и симпатизанти, въобще хората в чиито вени тече кръвта на войводите, ще могат да получават там актуална информация. Както за партията и предстоящите събития, така и за всичко свързано с бъдещето на региона и България, което ги вълнува.

 

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации:

„Има такъв народ“ и в полите на Пирин

На 21.11.2020г. в град Сандански отвори врати поредният петнайсети офис на ПП „Има Такъв Народ” (втори офис за региона).   Официално събитието започна в 13:00ч.,