Депутатът от ИТН Станислав Балабанов с остра декларация срещу мафията

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов с остра декларация срещу мафията

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов с остра декларация, в която посочи мафията.
„Да променяш, да реформираш да се бориш с корупцията да защитаваш честта и достойнството са все фрази, които трябва да бъдат подплатени с факти“, посочи Балабанов от трибуната на НС.
„В момента има илюзия за промяна, която носи единството разочарование. Докато отсреща крещят, че сме част от мафията, ние сме длъжни да се опрем само на фактите“, посочи той. От партия „Има такъв народ“ заявиха още:
„Всеки един от нас тук е изпратен, за да служи на обществото. Но напоследък, когато говорим свободно и се придължаме към фактите сме мафиоти. От вчера и президентът е част от мафията. Защо ли? Защото е свободен, независим и казва истината. Понеже тя, грозната истина не се харесва на Кирил Петков и Асен Василев, затова и президентът е част от мафия“, каза Балабанов. И нарече това параван, зад който са скрити безхаберието и некадърността на кабинета.
„Кой обслужва мафията и защити корупцията на „Капитан Андреево?“ пита Балабанов. И отговори – „независимият народен представител Георги Георгиев, който преди няколко седмици гласува с ГЕРБ, обслужвайки мафията.“.
Кирил Петков е „архитект на т.нар. френско предложение за Северна Македония, което предава българския национален интерес“, посочи народният представител.

Сподели: