Десетият офис на ПП „Има такъв народ” е в Добрич

На 07.11.2020г. в град Добрич отвори врати поредният десети офис на ПП „Има Такъв Народ”.

 

Тържественото събитие в съботния есенен ден започна привечер (18:00ч.), но въпреки, че времето беше студено, а и вече тъмно, настроението беше празнично.

Революционните и патриотични песни на Слави и Ку-ку бенд звучаха пред новия офис и повдигаха духа на гостите. А те бяха над 110 човека, което направи събитието едно от най-посетените подобни досега.
Появиха се и журналисти от някои местни медии.

 

Присъстваха секретарят на организацията в Добрич – Владимир Трендафилов, както и всички общински координтори от областта – Красимир Милков (Добрич), Стефан Костов (Добричка), Иван Ганев (Балчик), Драгомир Пенчев (Генерал Тошево), Дарина Аргирова-Митева (Каварна), Георги Георгиев (Крушари), Жеко Петков (Тервел) и Росица Монева (Шабла).

Тук бяха и някои координатори от страната – Александър Тодоров (област Варна), Петър Петров (област Шумен), Момчил Иванов (област Велико Търново), Кирил Симеонов (община Варна) и Ивайло Антонов (община Шумен).

Събитието уважиха членовете на Арбитражно-контролната комисия (АКК) на ПП „ИТН“ – Любомир Карамански и Пламен Данаилов. Както и някои от членовете на експертните работни комисии към ПП „ИТН“.

Официални гости и във Велико Търново бяха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов.

 

Домакинът Дилян Господинов (координатор на област Добрич) се обърна към всички с приветствие и кратка реч. Той представи координаторите от областта и с какво се занимават професионално, а именно – двама юристи, детска учителка, работещ с недвижими имоти, работещ в застрахователна компания, собственик на хотел и туристическа агенция, арендатор, бивш директор на училище, и актьор в ДТ „Й. Йовков“.
Областният координатор сподели за себе си, че е възпитаник на Езикова гимназия „Гео Милев“ в Добрич, после е завършил Международни икономически отношения във Великотърновския университет, а от 15 години работи като управител на международна компания.

„Поводът да открием този офис не е да демонстрираме излишна показност или помпозност. Искаме да имаме място, където да се събираме и дискутираме с нашите членове текущите проблеми, както в града, така и в страната.
Приех предизвикателството да бъда областен координатор, тъй като с ръководството на ПП „ИТН“ имаме общи идеи, обща визия за промяна на политическата система и за разбиване на статуквото.“
Областният координатор подчерта, че както Слави Трифонов, така и хората около него, са доказали във времето, че имат ясна визия и твърда позиция. И най-вече са последователни в своите действия и намерения относно проблемите на обществото.

 

Втори взе думата Тошко Йорданов, който подчерта колко е хубаво, че

има хора, които не ги е страх. Хора, които имат желание да направят нещо, защото им е писнало просто да стоят, да търпят поражения или пък само да мрънкат като някои. Хора, които са решили да вземат нещата в свои ръце, а не да чакат някой друг.
Той допълни, че първата и единствена цел за създаването на партия „Има такъв народ“, е резултатите от референдума да се превърнат в закон.

„Междувременно сегашното управление на ГЕРБ, особено последните няколко години, прави всичко възможно да ни вкара в тотален батак, който най-вероятно ние ще трябва да оправяме. Така че трябва да сме наясно, че ни чака много работа! Работа, която е и за нас самите, и за нашите деца.“ Важно е да се подходи в правилната посока, за да може всички да живеем по-добре след това, посочи още зам.-председателят на партията.

 

Главният секретар на ПП „ИТН“ Виктория Василева също направи кратко изказване. „Добруджанци се славят като трудолюбиви и истински хора, които знаят цената на труда. Познавайки екипа, който успяхме да създадем с общи усилия с Дилян Господинов, знам, че тези качества на добруджанци ще имат възможност да се проявят в пълна степен по време на изборите. Така че едва ли с работа ще успеем да ги уплашим.“ Тя подчерта за всички, че това, което им предстои ще е истинска битка и че изборите този път ще бъдат въпрос на „живот и смърт“, за някои. „Не за нас, защото ние никога не сме се стремили към властта заради самата власт. Тя никога не ни е била самоцел и винаги сме гледали на властта като на инструмент. Чрез който да можем да приложим нашите цели от Референдума и всички онези добри идеи, които възникваха в процеса на писане на програмата за управление на „Има такъв народ““, допълни още Виктория Василева и пожела „на добър час“, и изборни успехи на организацията в област Добрич.

 

След официалната част гостите бяха поканени на кетъринг-коктейл, където продължиха с неформални разговори.

 

Точният адрес на новия офис-приемна е ул. „Полковник Дрангов” №2. Там всеки делничен ден симпатизантите и другите будни хора ще могат да получат адекватна информация и да обсъждат актуалните важни теми и проблемите на града, региона и страната.

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации:

„Има такъв народ“ и в полите на Пирин

На 21.11.2020г. в град Сандански отвори врати поредният петнайсети офис на ПП „Има Такъв Народ” (втори офис за региона).   Официално събитието започна в 13:00ч.,