Жителите на Враца посрещнаха с голям интерес Тошко Йорданов

Жителите на Враца посрещнаха с голям интерес Тошко Йорданов

Посещението на Тошко Йорданов, заместник-председател на ПП „Има Такъв Народ“ във Враца, премина позитивно и при голям интерес от страна на жителите на най-големия град в Северозападна България.  

Тошко Йорданов и кандидат депутатите от 6-ти МИР се разходиха из града, в който „Има такъв народ“ постигна изключителен резултат на последните избори и се срещнаха с гражданите.

Преди това, заместник-председателят на ПП „Има Такъв Народ“ се срещна с общинските координатори и членовете на партията от област Враца.  

В разговора, който продължи повече от четири часа, партийните членове от общините в региона зададоха много въпроси към представителя на ръководството на „Има такъв народ“ и споделиха препоръки към партията, което направи срещата изключително полезна.

На въпрос дали „Има такъв народ“ ще участва в преговори за съставяне на правителство в следващия парламент, Тошко Йорданов отговори: „ако сте следили детайлно всичко случващо се, ние имахме огромното желание да понесем отговорност и предложихме кабинет в 46-я парламент, но не получихме подкрепа. Както тогава, така и сега, ние сме готови да работим само и единствено в името на доброто за България. Страната се нуждае от работещо правителство и разчитаме всички партии да следват тази нужда. Ще сме максимално прозрачни, защото хората имат право да знаят истината“.

Сподели: