Златомира Мострова, ИТН-Ямбол: Разбиването на статуквото ни мотивира да продължим усилията си в тази посока

Златомира Мострова, ИТН-Ямбол: Разбиването на статуквото ни мотивира да продължим усилията си в тази посока

„Статуквото затова е статукво, защото вместо разрешаване на проблемите в държавата ни, то ги създава и задълбочава. Виждаме, че разбиването на този модел не е нито лесно, нито бързо. Но то започна с появата на ПП „Има такъв народ”, намери израз в широката подкрепа, която получихме на двата отминали вота, което ни задължава и мотивира да продължим усилията си в тази посока“. Това заяви Кандидатът за народен представител и водач на листата на ИТН в Ямбол Златомира Мострова.

По думите на Мострова, в предизборния месец вниманието на „Има такъв народ” ще бъде насочено отново към търсене на диалог с избирателя, към обсъждане на проблемите и решенията, с които трябва да се заеме следващия Парламент.

„Желанието за промяна е повече от видно, макар да е фрагментирано, чрез изразяване на подкрепа към различни партии. Сумарно обаче тези гласове са повече от поддръжниците на модела ГЕРБ-ДПС. Целта ни е да постигнем устойчивост в подкрепата към ИТН и да намерим удачна формула за партньорство с останалите партии на протеста. Ще работим и за по-висока избирателна активност, защото само тя може да победи зависимия, корпоративен и купен вот“, каза още Златомира Мострова.

Сподели: