Част от ръководството на „Има такъв народ“ посетиха град Исперих

Част от ръководството на „Има такъв народ“ посетиха град Исперих

На 30 октомври част от ръководството на „Има такъв народ“, както и почти всички от листата на партията в 18 МИР – Разград, посетиха град Исперих.


Това бяха водачът на листата Ива Митева, подгласникът й – Драгомир Петров, както и другите кандидати на „ИТН“ в региона – Мария Господинова, Мартин Капралов, Ромина Първанова, Нина Тодорова.
Специален гост беше народният представител и председател на „Комисията по бюджет и финанси” в 45-о и 46-о НС – Любомир Каримански.


Въпреки почивния съботен ден, представителите на „ИТН“ се срещнаха лично с кмета на града – Белгин Шукри и зам.-кмета Аксел Кичук, където обсъдиха възможностите за развитие на региона и какво може да бъде направено след изборите, за да се подобри живота на хората в местните по-малки общини.

След срещата с кметовете, представителите на „ИТН“ се насочиха към площада с паметника на Хан Аспарух, който е до кметството на града, за да се срещнат с гражданите и да се запознаят с конкретните проблеми от първо лице. Специално, за да зададат въпросите си на кандидат-депутатите, бяха дошли гости от някои съседни населени места, включително и от Дулово.


Сред въпросите на жителите на областта се откроиха следните:
Защо на голяма част от пътищата в района няма пътна маркировка?
Защо няма сметище?
Какво ще се промени за общината и областта, ако ИТН успеят да съставят правителство?
На тези, както и други въпроси, от местно, регионално и национално ниво, кандидат-депутатите на „Има такъв народ“ отговориха с увереност, че ако има политическа воля в управляващите – в голяма част от случаите проблемите могат да бъдат решени. След това представителите на „Има такъв народ“ продължиха визитата си из Исперих.
В неделния ден пък, голяма част от тях продължиха обиколката си в областта, като посетиха град Кубрат.

Сподели: