Ива Митева и Драгомир Петров се срещнаха с хората от град Кубрат

Ива Митева и Драгомир Петров се срещнаха с хората от град Кубрат

На 31 октомври част от ръководството на ПП „Има такъв народ“ посетиха град Кубрат.

Това бяха председателят на 45-то и 46-то НС и експерт по конституционно право – Ива Митева (водач на листата на ИТН в 18 МИР – Разград) и сценаристът и ТВ водещ – Драгомир Петров (член на изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ и втори в регионалната листа).

Заедно с тях бяха кандидатите за народни представители от листата на „Има такъв народ“ в област Разград – Мария Господинова, Мартин Капралов, Ромина Първанова, Нина Тодорова.

Понеже денят бе неделя, представителите на „Има такъв народ“ решиха да посетят и да се разходят из „Неделния пазар“, където срещата с хората от общината да стане по максимално естествен начин.

И наистина – страшно много хора спираха представителите на ИТН и задаваха въпросите, които ги вълнуват от местно, регионално и национално естество.

Ива Митева и Драгомир Петров успяха да отговорят индивидуално на всеки желаещ и така затвърдиха надеждата в хората, че нещата в страната най-накрая ще тръгнат в правиланата посока. Множество кубратчани изказаха вярата си в идеите на ИТН и заявиха, че остават със Слави Трифонов и занапред, както и че на изборите отново ще гласуват доверие на единствената Антисистемна партия в България.

Посещението и срещата с хората в Кубрат беше част от цялостната визита на „Има такъв народ“ в разградска област.

Сподели: