Ива Митева, Любомир Каримански и Филип Станев посетиха град Велико Търново

Ива Митева, Любомир Каримански и Филип Станев посетиха град Велико Търново

На 8 ноември част от ръководството на „Има такъв народ“ посетиха град Велико Търново като част от предизборната кампания.

Това бяха водачът на листата на „ИТН“ за Разград и председател на 45-о 46-о НС – Ива Митева, народният представител и председател на „Комисията по бюджет и финанси” в 45-о и 46-о НС – Любомир Каримански и депутатът от 45-о и 46-о НС и водач на листите в 3 МИР – Варна и 8 МИР – Добрич – Филип Станев.


Тъй като времето в делничния ден беше хубаво, гостите, заедно с част от местната структура, направиха обиколка по пешеходните улици в Старопрестолния град. Интересът към специалните гости беше голям, като множество жители на града ги спираха, задаваха въпросите, които ги вълнуват и се получаваха непринудени разговори с хората.

Сред домакините бяха голяма част от кандидат-депутатите в 04 МИР – Велико Търново, а именно – Момчил Иванов (областен координатор на ИТН), Христо Дочев, Силвия Николова, Ивайло Бобев, Николай Куцаров и др.

Визитата започна от офис на „Има такъв народ“, мина през информационната шатра с рекламни материали на партията и стигна до парковия площад „Майка България“, намиращ се в центъра на Велико Търново. Там домакини и гости се снимаха за спомен пред паметника „Майка България“.

Сподели: