Ива Митева от ИТН посрещна рождения си ден в Бургас

Ива Митева от ИТН посрещна рождения си ден в Бургас

„Има такъв народ” откри предизборната си кампания за Бургас в приемната на открито на бул. Богориди. Специален  гост беше Ива Митева, председател на 45-ото и 46-ото Народно събрание, която избра Бургас, за  да посрещне рождения си ден.

„Наистина трябва да се обединим. Аз не мисля, че има какво да делим . Трябва всички да потиснем егото си , всички да бъдем по-мъдри и тази думичка – промяна, за която толкова говорим да се опитаме да я приложим на практика. Трябват ни смели и честни хора . Хора, които могат да взимат решения , за да могат после да се изправят и да гледат хората в очите”, сподели Ива Митева.

В листата на „Има такъв народ” в Бургас са включени предимно млади хора, експерти в своята област, а водач е бургазлията Ивайло Вълчев.

 „Надявам се резултатът, не само в Бургас, а и в цялата страна  да бъде такъв, че в парламента да попаднат тези партии, които ще си стиснат ръцете и имат готовността да работят заедно този път с уроците от предишните два парламента. Надявам се, че хората са достатъчно ядосани да излязат да гласуват още един път. Надявам се, че няма да има безразлични. А какви ще бъдат резултатите на различните партии, това ще бъде  и оценка какво са видели по време на работата ни там. Не си поставяме цели , основани на социология! Важно е в парлачента да попаднат хора, които по Нова година да могат да се разходят по улиците с чиста съвест, а не да се крият от хората да не им зададат някой въпрос някъде” , заяви Ивайло Вълчев

За да подкрепят бургаскта листа на „Има такъв народ” в Бургас бяха Филип Станев  и  Любомир Каримански, председател на комисията по бюджет и финанси в 46-то Народно събрание.

 „Радвам се, че съм в Бургас. Обичам този град, като роден град. Тръгваме със самочувствието за победа. Иначе нямаше да бъдем на избори, ако не искаме да победим. Смятам, че можем да направим неща, които не са направени за България, особено когато говорим за криза в енергетиката. Имаме достатъчно добри експерти, достатъчно мерки, които сме подготвили и смятам, че има изход от ситуацията, в която се намираме в момента, чрез едно бъдещо правителство , тъй като сме готови на такова, да реализираме всички мерки , които сме предвидили в енергетика  и в социалната политика”, каза Любомир Каримански.

Срещите на кандидатите за народни представители от „Има такъв народ” с гражданите продължават във всички общини в Бургаски регион.

Сподели: