„Има Такъв Народ“ дариха детски книги на регионалната библиотека в Кюстендил

„Има Такъв Народ“ дариха детски книги на регионалната библиотека в Кюстендил

По случай 1 юни, деня на детето, общинската организация на “Има такъв народ” в Кюстендил дариха детски книги на регионалната библиотека “Емануил Попдимитров”.

“Дарените книги ще зарадват малките и подрастващите деца! Те ще помогнат за образованието им, както и за израстването им като граждани на България! Децата са нашето наследство, затова трябва да се научат да обичат и защитават българските традиции, култура и образование. А книгите ги учат точно на това! Честит празник мили деца! Бъдете винаги здрави, усмихнати и щастливи!“ Това пожела на малчуганите общинският координатор на ИТН-Кюстендил – Милен Георгиев.

Народният представител от „Има Такъв Народ“ – Снежанка Траянска – поздрави малките деца, като им пожела здраве, веселия и щастливо безгрижно детство. Тя благодари на общинската организация на ИТН-Кюстендил за дарените книги за децата, и пожела на местната структура – да бъдат все така дейни и инициативни в такива прояви и кампании – както за малките, така и за възрастните хора.

“Здраве и вяра на всички, и заедно да вървим към по-добри времена!” – пожела още народният представител Снежанка Траянска.

Сподели: