„Има такъв народ” и в бастиона на ДПС – Кърджали

На 03.10.2020г., събота, в град Кърджали беше открит петият офис на ПП „Има Такъв Народ”.

Тържественото събитие, на което присъстваха около петдесет човека, започна в 14:00ч.
Освен домакинът, регионалният координатор на област Кърджали – Юлия Чортленева (която е и координатор на Черноочене), присъстваха и общинските координатори от областта – Яна Делчева (Кърджали), Господинка Милева (Крумовград), Ялчин Сами Мастънлъ (Момчилград) и Наско Сапунджиев (Кирково).

Основни лица, както и при откриването на повечето офиси в страната, бяха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – Виктория Василева (главен секретар) и Тошко Йорданов (зам.-председател).

 

След водосвета отслужен от отец Боян Саръев и презвитера Красимира от манастира „Св. Успение Богородично“ в Кърджали, Юлия Чортленева приветства и благодари на присъстващите гости, членове и симпатизанти на партията. „Надявам се от понеделник да започнем още по-активно да работим и наистина да се случи така желаната промяна, която всички желаем, ала неидваща толкова бързо!“

Тя сподели, че точно преди 3 години е пратила своето мотивационно писмо за „Кастинга за политици“, обявен от Слави Трифонов. „За трите години аз извървях този път – от единствен човек в Кърджали до пълния офис днес. Като се надяваме скоро да са още повече хора.“

 

Тошко Йорданов също взе думата и припомни, че Кърджали е изключително особен регион и е практически изоставен от българската държава в ръцете на една политическа партия. Той подчерта също, че не е преувеличено твърдението, че областта е своеобразно „феодално“ владение на ДПС.

Йорданов благодари на присъстващите за проявената смелост да се появят на събитието, защото много хора все още ги е страх от подобна показност. „Колкото и надуто да звучи, вие трябва да бъдете нещо като просветители и апостоли в този регион на България. Просто трябва да говорите с хората, да им обяснявате какво е положението, да ги освободите от страха насаждан с години и да им вдъхвате увереност! Защото истината е, че тази управляваща клика, използвала властта за собствена изгода и за тормоз над хората, особено в региони като вашия, вече са „пътници“!“

 

По време на неофициалната част Тошко Йорданов и Виктория Василева разговаряха с общинските координатори от региона по организационни въпроси, касаещи структурите по места, а областният координатор даде интервю за местна медия.

 

Откриването на офиса-приемна бе уважено и от част от Групата по образование към ПП „ИТН“, член на която е и Юлия Чортленева. И тъй като работата е преди всичко, след малкия коктейл се проведе поредната работна среща на групата, на която експертите обсъдиха тенденциите и насоките за развитие на образованието в страната.

 

Същия ден, но по-рано, в 12:00ч., в Бургас бе открит четвъртият офис на ПП “ИТН“. На тържественото събитие в морския град като официален гост присъства зам.-председателят на ПП „ИТН“ Ивайло Вълчев.

 

Офисът-приемна на ПП „Има Такъв Народ“ в Кърджали се намира в центъра на града, на адрес ул. „Булаир“ №33. А заинтересованите граждани ще могат да го посетят още в понеделник, 5 октомври.

 

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации:

„Има такъв народ“ и в полите на Пирин

На 21.11.2020г. в град Сандански отвори врати поредният петнайсети офис на ПП „Има Такъв Народ” (втори офис за региона).   Официално събитието започна в 13:00ч.,