„Има такъв народ“ на старта на кампанията с нов адрес в Ямбол

„Има такъв народ“ на старта на кампанията с нов адрес в Ямбол

„Влизаме в тази кампания с идеята за широка дискусия за провеждане на референдум за промяна в държавното устройство. Тази дискусия вероятно ще продължи и след изборите на 2 октомври, но ние ще отговаряме открито на всички въпроси, както винаги сме правили.“, каза водача за 31 МИР Ямбол Златомира Мострова при откриването на кампанията в Ямболско.

Амбицията на кандидатите от „Има такъв народ” е отново да проведат максимално много срещи с хората от всички общини в региона – и в малките населени места, и в кварталите на Ямбол.

„Нашата кампания не е в кметските кабинети, нито в офисите на големите дружества, които подпомагат дадена общинска администрация или определени политически партии. Знаете, ние директно разговаряме с вас”, обърна се още към симпатизантите Мострова.

На този вот „Има такъв народ” е с обновена листа в областта. Освен водачът Златомира Мострова, която е начело за трети път в Ямболско, всички останали кандидати са родом от Ямбол и живеят тук.

На втора позиция е финансистът Тихомир Димитров. Трети е областният координатор на ИТН Антон Станев – програмист. Четвърти е Валентин Христов – предприемач, който е и общински координатор за град Ямбол. Пети е Христо Дреков – счетоводител, а шести – Красен Бунарджиев – инженер по професия.

Новият офис на „Има такъв народ” в град Ямбол е на ул. „Цар Иван Александър“ 7Б (до сградата на ПМГ „Ат. Радев”).

Сподели: