„Има такъв народ“ отбеляза началото на предизборната си кампания

„Има такъв народ“ отбеляза началото на предизборната си кампания

Днес, 15 октомври, ПП „Има такъв народ“ откри своята предизборна кампания.

Събитието в петъчната вечер се състоя в столичен клуб и бе уважено от множество членове, симпатизанти и съмишленици. Присъстваха и част от експертите и водачи на листи на ИТН в София и страната.

Официалната част започна с приветствие от главния секретар на ИТН – Виктория Василева (водач на листа в МИР 1 – Благоевград и МИР 10 – Кюстендил). Тя благодари на всички присъстващи, които подкрепят целите и политиките на „Има такъв народ“ и изрази увереност в силното представяне на партията на престоящите избори.

След нея думата взе юристът и председател на 45-о и 46-о НС – Ива Митева (водач на листа в МИР 18 – Разград и 24 МИР – София),

а трети се изказа юристът и председател на Правната комисия в 45-о и 46-о НС – Андрей Михайлов (водач на листа в МИР 25 – София).

Присъстващите бяха поздравени и от експерта и председател на Енергийната комисия в 45-о и 46-о НС – Иван Хиновски, eксперта по международни отношения Павела Митова, финансовия ескперт Пламен Данаилов, както и координаторите на 24 МИР – София – Илияна Маринова и Таня Тимева.

Част от другите експерти, които присъстваха, бяха Димитър Гърдев, Росен Димов, Александър Рашев, Цветан Предов, Владимир Харизанов.

След официалната част събитието продължи със стилен коктейл.

Настроението беше подобаващо и позитивно. Всички бяха убедени, че предстои една изпълнена с ентусиазъм предизборна кампания, която ще доведе до положителни резултати за „Има такъв народ“.

Голяма част от хората уважили официалния старт на предизборната кампания, по-рано през деня, присъстваха на друго емоционално събитие, а именно, откриването на първия офис-приемна за граждани на „Има такъв народ“ в столичния комплекс „Младост“.

Сподели: