„Има такъв народ“ откри офис в столичния квартал „Младост“

„Има такъв народ“ откри офис в столичния квартал „Младост“

Днес, 15 октомври (18:00ч.), ПП „Има такъв народ“ откри офис в софийския квартал Младост.
Събитието символично съвпадна със старта на предизборната кампания на „Има такъв народ“, която беше открита по-късно вечерта в столичен клуб.

Присъстваха част от ръководството на партията, експерти и водачи на листи в София и в страната. Сред тях бяха юристът и председател на 45-о и 46-о НС – Ива Митева (водач на листа в МИР 18 – Разград и 24 МИР – София), юристът и председател на Правната комисия в 45-о и 46-о НС – Андрей Михайлов (водач на листа в МИР 25 – София), експертът по национална сигурност – проф. Николай Радулов (водач в МИР 23 – София), правният ескперт Александър Рашев, финансовият експерт Пламен Данаилов, експертът по туризъм Ивайло Кожухаров, както и членовете на Изпълнителния съвет на ИТН (и депутати в 45-о и 46-о НС) – Ивайло Вълчев и Филип Станев.

Официалната част започна с приветствие от главния секретар на ИТН – Виктория Василева (водач на листа в МИР 1 – Благоевград и МИР 10 – Кюстендил). Тя благодари на всички присъстващи, които подкрепят целите и политиките на „Има такъв народ“. „Гледайки в очите на хората, с които се срещам при организацията на кампанията из страната, според мен, единственото, което и този път ще познаят социолозите, ще е само датата на изборите“, сподели Виктория Василева.

Зам-председателят на ИТН – Тошко Йорданов (водач на 16 МИР – Пловдив град и 17 МИР – Пловдив Област), също поздрави присъстващите и изрази увереност в силното представяне на партията на престоящите избори.

В края на официалната част, Ива Митева и Николай Радулов разчупиха празнична погача, след което домакинът на офиса в Младост – Ива Тодорова, прикани присъстващите към неформални разговори и коктейл.

След откриването на офиса, част от присъстващите отидоха на събитието по официалния старт на предизборната кампания на „Има такъв народ“, което се проведе в столичен клуб.

Новият офис е най-голямият на ИТН в страната и в него, освен да се събират съмишленици, ще могат да се провеждат и по-големи събития. Всички жители на район Младост, но и всички заинтригувани от други места, са добре дошли. Те ще могат да посетят офиса, където да се информират за предстоящи събития, програмата на ИТН, целите, приоритетите и важните за страната политики.

Във времето оставащо до изборите, приемната ще е отворена по график в делничните дни, а при предварителна уговорка и през уикендите.

Адресът на офиса е ж.к.“Младост“ 1, блок 25 (срещу бул.„Цариградско шосе“).

Сподели: