„Има такъв народ“ откри свой офис в квартал „Лозенец“

„Има такъв народ“ откри свой офис в квартал „Лозенец“

В петък, 8 април 2022г., беше открит новият офис на „Има такъв народ“ в столичния кв. Лозенец.

На тържественото събитие присъстваха много членове и симпатизанти на ИТН, както и част от Парламентарната група, и лицата на партията. Това бяха зам.-председателят на 47-о НС – Ива Митева, председателят на Комисията по бюджет и финанси и кандидат за шеф на БНБ – Любомир Каримански, заместник-министърът на енергетиката – Пламен Данаилов, зам.-председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред – Николай Радулов, главният секретар на ИТН и народен представител – Виктория Василева и др.

Събитието започна с кратка реч на Виктория Василева, която благодари на присъстващите и изрази своята увереност, че „Има такъв народ“ ще продължи да следва своите принципи и да бъде единствената антисистемна партия, която не е излъгала избирателите си.

Домакинът на събитието Цветелин Хорозов (координатор на ИТН за район „Лозенец“) също бе категоричен, че новият офис ще е място, където всички жители на квартала, а и въобще всички граждани, които симпатизират на ИТН или просто искат да се запознаят с краткосрочните и дългосрочни приоритети на партията, ще могат да получат достоверна и изчерпателна информация.

Тържеството продължи с неформални разговори и приятен кетъринг-коктейл, като всички гости пожелаха успех на местната структура и въобще на начинанието с новата приемна за граждани.

Офисът се намира на изключително комуникативно място, на метри от бившия Японски хотел и БЧК. А точният адрес е кв.Лозенец, ул. „Златен рог“ № 16Б, ет. 2.

Сподели: