„Има такъв народ” официално и на морето

На 03.10.2020 г., събота, в град Бургас отвори врати поредният за страната офис-приемна на ПП „Има Такъв Народ“.

 

Към събитието имаше голям интерес, както от гражданите, така и от някои медии. Тържеството бе открито в 12:00 часа от областния координатор на Бургас Тодор Иванов с кратка реч и приветствие към десетките присъстващи. Освен домакините – общинският координатор за гр. Бургас г-н Боян Хлебаров и секретарят на общината г-жа Кремена Горчева, гости бяха и част от общинските координатори на ПП „ИТН“ от областта – г-н Живко Канев (Карнобат), г-н Найден Пулакев (Поморие), г-н Евгений Генчев (Айтос), г-н Цветомир Тачев (Камено), г-н Венцислав Велков (Приморско) и д-р Николай Драгнев (Сунгурларе).

 

Областният координатор Тодор Иванов подчерта, че към този момент ПП “ИТН“ имат структури в почти всички общини от региона, като остават Малко Търново, Средец, Руен и Созопол.
Относно членството, Иванов заяви, че внимателно се пресяват всички нови кандидатури, като до момента са приети над 250 души – все хора с достойни професии и добро образование. Кандидати с беграунд в политиката ще се допускат само, ако екипът са безспорно убедени в личностните им качества и чисти намерения.

 

Специално за откриването дойде зам.-председателят и член на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ г-н Ивайло Вълчев, който по време на неофициалната част и коктейла отговаряше на въпроси от граждани и журналисти. „Искрено вярвам, че тук сме хора, които са разбрали какво могат да свършат и знаят с какво могат да бъдат полезни. Надявам се, че ако тенденциите се запазят и продължим по този начин, ще имаме достатъчно възможности, за да реализираме идеите си”, заяви г-н Ивайло Вълчев.

 

Същия ден, но от 14:00ч., в Кърджали бе открит петият офис за страната на ПП „ИТН“. На тържественото събитие в „бастиона на ДПС“ като официални гости присъстваха членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов.

 

Офисът-приемна на ПП „ИТН“ в град Бургас се намира в красива сграда,  носеща духа на Стария град, на метри от централната пешеходна улица „Александровска“, а адресът е ул. „Хан Крум“ №3. Още от понеделник, 05.10.2020 г. приемната ще бъде отворена за граждани, настоящи и бъдещи членове, и симпатизанти, за да могат да получат актуална информация за партията, предстоящите събития и въобще всичко, което ги вълнува. Защото, макар туристическият сезон да свърши, в Бургас (и страната) предстои горещ политически сезон.

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации:

„Има такъв народ“ и в полите на Пирин

На 21.11.2020г. в град Сандански отвори врати поредният петнайсети офис на ПП „Има Такъв Народ” (втори офис за региона).   Официално събитието започна в 13:00ч.,