„Има такъв народ“ посрещна президента Радев във Варна

„Има такъв народ“ посрещна президента Радев във Варна

На 4 ноември кандидат-президентската двойка – Румен Радев и Илияна Йотова, посетиха град Варна, където бяха посрещнати от множество техни симпатизанти, жители на града и региона.


На събитието присъстваха част от кандидатите за народни представители на „Има Такъв Народ“ в област Варна, сред които – Кирил Симеонов, Александър Тодоров, Едвин Васви, Марина Филипова. Те също приветстваха специалните гости – Румен Радев и Илияна Йотова, като последните ги удостоиха с внимание и показаха своето уважение, както към Варненската структура на ПП „Има Такъв Народ“, така и въобще към партията на Слави Трифонов.

Срещата протече основно на площада при входа на Морската градина, където кандидат-президентската двойка разговаря с хората. Гостите и домакините, сред които имаше симпатизанти и членове, и на други партии, подкрепящи Радев, заедно гледаха изпълнението на свежите хип-хоп танцьори от Варненската група “Connection Crew”.

Делничният ден беше наистина динамичен, но ползотворен и изпълнен с позитивизъм. Множество симпатизанти, членове и съмишленици на „Има такъв народ“, които уважиха събитието, изразиха своята подкрепа и увереност в силното представяне на „Има такъв народ“ на изборите на 14 ноември. Както и че всички заедно, гласувайки, ще постигнем дълго чаканата и желана промяна към по-добър живот в региона и страната.

Сподели: