„Има такъв народ“ представи листата си в 31 МИР – Ямбол

„Има такъв народ“ представи листата си в 31 МИР – Ямбол

Днес в Ямбол се проведе пресконференция „Има такъв народ“ в пресклуба на БТА, на която беше представена листата на 31 МИР – Ямбол

Водач на листата е Александър Марков, офицер от резерва и инженер ДВГ. Втори е Валентин Христов, транспортен инженер, а трети – Владимир Тимев, инж.-металург. Следват ги – Красен Бунарджиев, инж.-конструктор, Климент Костов, инж. транспорт и комуникации, и Георги Христов, предприемач.

Марков съобщи част от приоритетите и основните политики на ПП „Има Такъв Народ“.
Бяха засегнати и наболели проблеми в държавата и региона, като Здравеопазване, Икономика и Образование, както и развитието на малкият и средният бизнес.

Водачът на листата Александър Марков призова хората да гласуват, както и да се подпишат за референдума за президентска република. Той посочи, че реалният начин за пряка демокрация са референдумите. „Има силен интерес към допитването за президентска република, която ще гарантира разделение на властите и отговорност от депутатите“.

След пресконференцията, се проведе среща с членове и симпатизанти в офиса на ИТН. Там бяха обсъдени събирането на подписи за референдума и предизборната кампания, като единодушното мнение, че се води една изключително позитивна, ангажираща и мотивирана кампания.

Сподели: