„Има такъв народ“ протестираха пред ММС и призоваха отцепилите от партията депутати да напуснат НС

„Има такъв народ“ протестираха пред ММС и призоваха отцепилите от партията депутати да напуснат НС

На 22 юни, сряда, структурите на „Има такъв народ“ от страната се събраха пред Министерството на младежта и спорта, за да изразят несъгласието си с действията на отцепилите се от ИТН депутати.

На протеста се събра множество от областни и общински координатори на ИТН от София, Пазарджик, Плевен, Ловеч, Дупница, Варна, Кюстендил, Стара Загора и др.
Присъстваха областния координатор на 24 МИР – Илиана Маринова, парламентарните секретари Петър Димитров (МРРБ) и Верослав Владимиров (Министерство на енергетиката), финансовият експерт Пламен Данаилов, енергийният експерт Благой Голубарев, Владимир Тимев – координатор на район „Възраждане“, Райна Евтимова – координатор на район „Витоша“, Явор Исаев – координатор на район „Връбница“, Калина Калева – координатор на район „Триадица“, Наско Смиленов – общински координатор на район „Студентски“, обл. управител на област Плевен – Иван Янчев, обл. управител на София-град – Иван Кючуков, Цветелина Георгиева ( обл. координатор Ловеч), Александър Тодоров ( обл.координатор Варна), Тинко Василев ( обл.координатор Пазарджик), както и много други..

Насъбралото се множество разлепи на тротоара пред министерството снимките на Радостин Василев, Николай Радулов, Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов, Иво Атанасов и Кирил Симеонов и ги призоваха да напуснат НС.


„Тези седем човека са хората, които напуснаха парламентарната група на „Има такъв народ“, без да се съобразят с това, че ставайки народни представители в 47-о Народно събрание, те всъщност са избрани от името на партията, а не чрез мажоритарен вот. Затова е редно да освободят депутатските си места на хора, които са част от ПП „Има такъв народ“!“ – призоваваха хората от „Има такъв народ“.

В 19:00ч. структурите на „Има такъв народ“ отидоха и се присъединиха към протеста в подкрепа на „вота на недоверие“ към правителството на Кирил Петков, който беше организаран на площад „Св.Ал.Невски“.

Сподели: