„Има такъв народ“ – Силистра бяха поканени в Предизборния щаб на Румен Радев в областта

„Има такъв народ“ – Силистра бяха поканени в Предизборния щаб на Румен Радев в областта

Представители на политическа партия “Има такъв народ” – Силистра бяха поканени да се включат в областния Инициативен комитет и Предизборен щаб в подкрепа на кандидат-президентската двойка – Радев-Йотова. Като самите инициативи бяха представени пред медиите в града на 20 октомври.

Поканените от “Има такъв народ” са Петър Димитров (водач на листата за област Силистра) и Мартин Костов – също кандидат за народен представител. А предложението към тях е предвид оказаната подкрепа на „Има такъв народ“ към кандидатурата за президент на Румен Радев.


Петър Димитров направи изказване, в което подчерта, че ПП “Има такъв народ” бе първата политическа сила, която официално обяви подкрепата си за кандидатурата на Румен Радев. “Ние сме последователни в действията си и е естествено да бъдем тук днес.” Той посочи още, че участвайки в предизборната кампания, кандидатите от листата на ПП “ИТН” ще акцентират и върху кандидат-президентската двойка, която подкрепят.

В Предизборния щаб, в подкрепа на Румен Радев, влизат 28 известни и уважавани личности от Силистра и областта. Сред тях има лекари, учители, инженери, икономисти, кметове на населени места, ръководители на фирми и на граждански сдружения, както и представители на художествено-творческата гилдия.

Щабът се ръководи от проф.д.и.н.Георги Атанасов – член на Националния инициативен комитет.


Членовете на комитета ще работят в новооткрития Предизборен център, намиращ се на ул. Симеон Велики в град Силистра.


Сподели: