“Има такъв народ“ стартира предизборната си кампания и в Русе

“Има такъв народ“ стартира предизборната си кампания и в Русе

На 25 октомври (понеделник) в град Русе стартира регионалната предизборна кампания на “Има такъв народ“.

На събитието присъстваха множество членове на местната структура, симпатизанти и съмишленици на партията от областта.

Специални гости бяха зам.-председателят на 45-о и 46-о НС и главен секретар на ИТН – Виктория Василева (водач на 1 МИР – Благоевград и 10 МИР – Кюстендил), зам.-председателят на ИТН – Тошко Йорданов (водач на 16 МИР – Пловдив град и 17 МИР – Пловдив Област), външнополитическият експерт Пламен Николов (водач на листата в 30 МИР – Шумен), финансистът и народен представител в 46-о НС – Пламен Данаилов (втори в листата на 23 МИР – София), юристът и председател на Правната комисия в 45-о и 46-о НС – Андрей Михайлов (водач на листа в МИР 25 – София), както и експертът по вътрешна сигурност Радослав Бойчев (водач на листата в МИР 28 – Търговище).

От домакините присъстваха експертът по сигурност Светлин Стоянов (водач на листата в 19 МИР – Русе), Таня Нахабедян (също кандидат за народен представител от Русе), общинските координатори – Станислава Христова (Иваново), Николай Захариев (Ветово), Стойчо Минков (Бяла), Цанислав Иванов (Две могили), Илиян Игнатов (Ценово), както и други активисти от местната структура.

Виктория Василева поздрави присъстващите като ги нарече съграждани, защото е родом от Русе.

Тя подчерта, че на предните избори – и през април и юли, с убедителните си победи, Русе е показал, че има най-силният отбор в страната, и им пожела трета силна поредна победа.

„ИТН е единствената партия, която не излъга хората и бе честна с тях. Ние направихме всичко, което преди това обещахме. Ние не си променихме мнението заради моментни обстоятелства и неотменно следвахме дадените от нас обещания.“ Главният секретар на ИТН беше категорична, че ако хората искат да гласуват за някого, който е искрен и не говори едно преди изборите, а в последствие – друго – това е точно „Има такъв народ“.

Тошко Йорданов също поздрави присъстващите и изрази своята увереност в силното представяне на ИТН на престоящите на 14 ноември избори. Той бе на мнение, че в региона предстои сериозна предизборна битка, но все пак Русе отново ще я спечели.

„Ние не лъжем. Всичко, което сме казали, в последствие сме го изпълнили. Ако русенци искат предвидимост и последователност в политическите действия, могат да разчитат на нас. Казахме, че ще махнем Бюрото на Гешев и го махнахме! Казахме, ще ще променим Изборния кодекс и го променихме!“

Настроението на събитието беше на ниво, като освен вярата в успеха, духът бе повдигнат и от гайдите на Калоян Колев и Иван Иванов от Русе, които откриха кампанията с „Къде си вярна, ти любов народна!“. А съвсем естествено на площата се изви и хоро.

Множество жители на областта се спираха край предизборната шатра на “Има Такъв Народ“, споделяха вижданията си за развитие на региона, вземаха от информационните материали и изказваха подкрепата си за единствената антиситемна партия в България.

Домакините благодариха на гражданите на Русе и областта, затова, че продължават да са до тях и да ги подкрепят! И затова, че вярват в промяната, която наистина зависи от всеки един човек.

Сподели: