„Има такъв народ“ с нов офис в Своге

„Има такъв народ“ с нов офис в Своге

На 01.11.2021г. ““Има такъв народ“ откри свой офис в град Своге. На събитието присъства водачът на листата за 26-ти МИР Андрей Чорбанов, общинските координатори от областта и участници в листата – Венцислав Асенов (Елин Пелин), Паунита Михайлова (Долна Баня), Румен Лафчийски (Ихтиман) и общинският координатор на община Своге – Мария Данова, както и членове и симпатизанти на партията.

След откриването на офиса, професор Чорбанов и присъстващите кандидат депутати от 26-ти МИР поднесоха цветя на паметника „Дядо Йоцо гледа“. Този монумент е изграден сравнително скоро, но вече заема достойно място сред културните забележителности в региона.

Поднасянето на цветята от представителите на „Има такъв народ“ е символичен жест, но по-важна е алюзията с Вазовия разказ за възторга на слепеца, че България е свободна и идва ново време. В наши дни, членовете и симпатизантите на политическа партия „Има такъв народ“ изразяват с този жест своята надежда и воля за промяна в социален, икономически и културен план, както за жителите на региона, така и за всички български граждани.

Сподели: