И Петрич с офис на „Има такъв народ“

От 21.11.2020г. вече и град Петрич разполага с офис на ПП „Има такъв народ“. Той беше открит без официално събитие и без събиране на членове и симпатизанти, поради епидемичната обстановка в общината.

Според Анита Коцелова (общински координатор на Петрич) и другите координатори от област Благоевград, все повече граждани, а най-вече младите, са заинтригувани от политическия проект на Слави Трифонов и желаят да станат членове и симпатизанти на ПП „ИТН“. За тях и за всички борбени и будни петричани, офисът-приемна ще е на разположение през делничните дни. Там те ще могат да получават актуална и проверена информация свързана с политическата и социална обстановка в страната, както и да обсъждат проблемите на местно и национално ниво.
Мястото лесно може да бъде намерено, защото е в централната част на Петрич, на един от най-старите площади в града, където е разположен паметникът “Загинали за Родината”. А точният адрес на офиса е площад “Македония” 10, етаж 1.

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации:

„Има такъв народ“ и в полите на Пирин

На 21.11.2020г. в град Сандански отвори врати поредният петнайсети офис на ПП „Има Такъв Народ” (втори офис за региона).   Официално събитието започна в 13:00ч.,