И родният град на Слави Трифонов се сдоби с офис на ПП „Има такъв народ“

На 26.09.2020г., събота, в град Плевен беше открит третият за страната офис на ПП „Има Такъв Народ“.
Точно в 12:00ч. областният координатор на Плевен, Радостин Василев, откри събитието с кратка реч и приветствие към всички присъстващи.
Веднага след това, отец Гено от храма „Свети Николай“ в Плевен отслужи тържествен водосвет.

Към събитието имаше огромен интерес, както от членове, учредители и симпатизанти, така и от някои медии.
Освен домакините, общ.координатор за Плевен – Петьо Трифонов и секретарят за общината – Венера Василева, на важното събитие присъстваха над сто гости. Както и при откриването на офисите във Враца и Елин Пелин през миналата седмица, официални лица бяха двама от членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“. А именно – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов, които по време на неофициалната част отговаряха на въпроси от журналисти и граждани.
Сред гостите присъстваха всички общински координатори на ПП „ИТН“ от Плевенски регион – Николай Лоринков (Белене), Христина Иванова (Долна Митрополия), Денислав Иванов (Долни Дъбник), Йовка Петрова (Искър), Людмил Антонов (Левски), Севим Христов (Никопол), Атанас Филчев (Пордим) и Анна Янчева (Червен бряг).

Относно това как ще работи с плевенчани, Радостин Василев поясни, че по един или два дни всяка седмица, той лично ще приема в офиса хора, за да разговарят. „Освен това планираме няколко събития с по-голям кръг от гости, където ще присъства и господин Трифонов. На тях ще говорим за политическата ни програма, за реформите, за секторите, въобще за основните ни идеи, тъй като все още нашата визия за развитието на България не е толкова популярна.“
Василев подчерта още, че днешното емблематично събитие е уважено от най-разнообразни хора от всякакви поприща, като най-хубавото е присъствието на много млади, добре образовани и реализирани жители на региона.

Тържеството завърши с приятен коктейл в офиса и зоната пред него, като освен присъстващите на официалната част, постоянно се присъединяваха още членове и симпатизанти на „Има такъв народ“ неуспели да дойдат по-рано.

Още от понеделник, 28 септември, заинтересованите граждани ще могат да посетят приемния офис на ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, който ще бъде отворен целодневно. Той се намира в сърцето на Плевен, на централната пешеходна улица, известна и като „Старата главна“, а точният адрес е ул. „Васил Левски” №133.

След Плевен, следващият град, който ще може да се похвали с подобна придобивка, е Кърджали. Там, още на 3 октомври, следващата събота, ще бъде тържествено открит четвъртият за страната офис-приемна за граждани на ПП „ИТН“.

 

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации: