Любомир Каримански: Трябва да има пари за всичко, поето като ангажимент от управляващата коалиция

Любомир Каримански: Трябва да има пари за всичко, поето като ангажимент от управляващата коалиция

Депутатът от „Има такъв народ” Любомир Каримански коментира в сутрешния блок на Нова телевизия, че би трябвало да има пари за всичко, поето като ангажимент от управляващата коалиция. „Дефицитът трябва да не е такъв, какъвто се очаква. Въпрос на това е да се спази ангажиментът за намаляване на корупционните практики”, уточни още Каримански.

Относно зеления сертификат, народният представител смята, че не трябва да се ограничават правата на хората, а те по-скоро да бъдат убедени, че е необходимо да се ваксинират.

„Трябва да има достатъчно ясна разяснителна кампания. Грешката в миналото беше, че информацията не беше насочена към отделните възрастови групи по подходящ начин. Това е грешка на последното правителство на Бойко Борисов”, каза още в ефира на Нова тв Любомир Каримански.

 „Има такъв народ” ще следи внимателно как се спазва подписаното коалиционно споразумение. Чувстваме се комфортно. Смятам, че споразумението трябва да бъде спазвано оттук нататък. Ще следим внимателно как се спазва то и как действат министрите”, допълни още депутатът от „Има такъв народ”.

Сподели: