Номинираният от „Има такъв народ“ Стефан Красимиров Стефанов е новия областен управител на Враца

Номинираният от „Има такъв народ“ Стефан Красимиров Стефанов е новия областен управител на Враца

51-годишният адвокат от Мездра официално встъпи в длъжност, след като бе назначен с решение на Министерски съвет от 12 януари.

Той бе посрещнат от досегашния губернатор на града Иван Сълов, който бе на поста в последните 8 месеца по време на управлението на служебните кабинети.
Сълов пожела на новия областен управител и неговия екип здраве и успех в сложната обстановка, сили и търпение през мандата. Той добави, че неговата основна задача е била провеждането на честни избори и с това мисията му е приключила.

От своя страна г-н Красимиров сподели: „За мен е висока чест и отговорност да поема длъжността областен управител и се надявам всички заедно да работим за една по-добра, по-чиста, по-богата Враца, която да достигне нивото на области като София, Бургас и Варна по доходи, инфраструктура и качество на живот. Oсновен приоритет е здравето на всички граждани и преодоляване на пандемията с общи усилия и в тази връзка призовавам всички за спазване на правилата. Ще работим за нулева корупция, законност, ред и справедливост“, заяви още Стефан Kрасимиров. 

Сподели: