Отвори врати и вторият офис в страната на ПП „Има такъв народ“

На 19.09.2020г. в град Елин Пелин беше открит вторият офис на партията на Слави Трифонов.

Тържественото събитие започна в 15:00ч. с водосвет отслужен от отец Иван.

Присъстваха около шейсет човека, повечето, от които бяха симпатизанти на ПП „Има такъв народ“.

Официалните лица уважили събитието бяха 14 души, сред които общинските координатори от София област – Ивайло Джамбазов (Правец), Мирослав Цветков (Своге), Мартин Методиев (Божурище), Божидар Горянов (Сливница), Никола Кръстев (Костинброд), Румен Лафчийски (Ихтиман), Десислава Начева (Етрополе), Цветелина Джелепова (Самоков), Борислав Топалов (Горна Малина), Паулина Добрева (Драгоман) и областният координатор на София област и Враца – Георги Георгиев.
Кратко приветствие направи домакинът Венцислав Асенов, общ.координатор на град Елин Пелин, след което даде думата на основните гости – двама от членовете на Изпълнителния съвет на ПП „ИТН“ – главния секретар Виктория Василева и зам.-председателя Тошко Йорданов.
Виктория Василева честити офиса и поздрави съмишлениците от град Елин Пелин: „Вече имате място, където да се събирате, да общувате, да спорите, да се карате, ако щете, но след това винаги да излизате единни и да знаете защо правите всичко това! Пожелавам ви да имате много вяра в себе си и в това, което правим всички заедно.“

Тошко Йорданов благодаря на общинските координатори и съмишлениците, че са отделили от личното време и живота си, за да се включат в подобно начинание: „И вие, и ние, го правим, не защото умираме от желание да станем управляващи, а защото ни писна да живеем в толкова корумпирана държава. Нивото на развала в тази страна стигна дъно, от което всеки нормален човек или трябва да се махне, или като нас – да реши да вземе нещата в свои ръце.”

 

Тържеството завърши със малък коктейл пред офиса, като се присъединиха присъстващите поддръжници и симпатизанти на „Има такъв народ“.

 

Същия ден, но преди обед, в град Враца беше открит и първият офис в страната на ПП „ИТН“. Събитието беше в десет часа и освен общинските координатори от Врачанска област, отново присъстваха Тошко Йорданов, Виктория Василева и Георги Георгиев.

 

Приемният офис на ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ в град Елин Пелин може да бъде посещаван от заинтересованите граждани още от понеделник, 21 септември, а адресът му е пл.„Независимост“ № 9.

Споделяне на публикацията:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Още публикации: