Tошко Йорданов: ББР продължава да бъде непрозрачна, никой не знае какви кредити и на кои фирми са дадени

Tошко Йорданов: ББР продължава да бъде непрозрачна, никой не знае какви кредити и на кои фирми са дадени

Относно ББР- няма никаква прозрачност! Никой не знае колко кредити, на какви суми и на кои фирми е дала? Повтаря ли се моделът на работа на банката? – попита Тошко Йорданов в „СТУДИО БАНКЕРЪ“.

Народният представител в 45-то НС и 46-то НС изказа мнение, че  ДБ свързват всеки, който не им отърва с “дългата ръка” на ДПС. Освен ИТН вече и Радев е от ДПС, без абсолютни никакви доказателства. 

Но въпреки всичко ще трябва на принципа на практицизма да се сработват всички, като огромният проблем са ГЕРП и ДПС и всички трябва да се обединят като съюзници срещу тях, според г-н Йорданов.

“Общите ни цели ще ни обединят. В момента залагаме на приликите помежду ни, не на разликите.” – заяви Тошко Йорданов в „СТУДИО БАНКЕРЪ“.

Всеки прави грешки, от които се учи и това е бавен процес, но ИТН не иска трети път да “настъпи мотиката”, споделя той.

Ако ГЕРБ станат първа политическа сила и се обединят с ДПС ще трябва БСП да реши към кои да се обособи. Ако е към първите, ИТН и другите ще останат извън играта. Именно затова трябва всички да се обединят срещу ГЕРБ и ДПС. Защото в предният парламент, декларацията“Мръсен номер”, с която излезе Хр. Иванов беше пагубна за всички.  Партиите на протестите започнаха да се занимават една с друга и ГЕРБ сега иска да триумфира, докато Пеевски вече е водач на листа, смята Т. Йорданов. А всъщност ИТН повтори един “10-ти ноември и свалянето на БСП”, като победи ГЕРБ в последните избори, според Т. Йорданов.

Живеем в един “тоталитарен режим”, който не трябва да го има, смята зам.председателят на ПП”Има такъв народ”.

Сподели: