Офисът на ПП“Има такъв народ“ ще приема граждани

Офисът на ПП“Има такъв народ“ ще приема граждани

Поради интереса проявен към различните комисии, няколко депутата от ПП“ Има такъв народ“ ще дадат възможност на граждани да зададат въпросите по казуси и проблеми касаещи различни ресори.

Срещите ще се провеждат в централния офис на партията находящ се на пл. България 1.

Приемен график:

24.01.- 10:00ч. до 12:00ч. Станислав Балабанов, депутат като водач на листата от гр.Перник в качеството си на председател на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество член на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

24.01.- 16:00ч. до 18:00ч. профсесор Николай Радулов в качеството си на заместник председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по закона за електронните съобщения.

25.01. – 12:00ч. до 14:00ч. Андрей Михайлов в качеството си на заместник председател на Комисията по конституционни и правни въпроси и член на Комисията по превенция и противодействие на корупцията. 

За да влезнете в графика по 20-минутните срещи трябва да изпратите мейл на: grajdanskisresti@gmail.com, като оставите три имена, телефон и кратко описание на темата, казуса, проблема или запитването, което имате.

Сподели: