Парламентарната група на ПП ”Има такъв народ” в Плевен

Парламентарната група на ПП ”Има такъв народ” в Плевен

Парламентарната група на ПП „Има такъв народ“ се срещна със своите общински структури и членска маса в гр. Плевен. Събитието протече при голям интерес, поради присъствието както на значителен брой симпатизанти на партията, така и на будни граждани, заинтересувани от развитието на Плевен и държавата.
Професионализъм и истинска грижа показаха всички депутати от парламентарната група на ПП „Има такъв народ“. Те не бяха щадени! Зададени бяха редица въпроси, обхватът на които се простираше от здравеопазване, пенсионна реформа, бюджет до проблемите във ВиК структурите, образованието, осигуровките на държавните служители и ниските заплати в МВнР и тяхното актуализиране.
На всички поставени въпроси се търсеше точно решение в духа на позитивно обсъждане и диалог между всички присъстващи.
Не беше пропуснат и въпрос, касаещ бъдещото на 47-мото Народно събрание. Народните представители единодушно споделиха пред всички, че ще направят всичко възможно, за да бъдат проведени преговори, съгласно Конституцията на Република България и да бъде съставен кабинет, което да предотврати нови избори, но не на всяка цена.
Парламентарната група на „Има такъв народ“ декларира, че е готова за евентуални предсрочни избори, а представители на областната партийна структура добавиха, че никога няма да се изморят да се борят за изграждането на най-същественото: българския народ да живее добре, а България да заеме своето достойно място пред ЕС и света.
Осъществената среща е реално доказателство, че в област Плевен има силна структура на ПП „Има такъв народ“, която е готова и решена да даде пример за градивност и достойно постигане на резултати.
В края на срещата Тошко Йорданов с убеденост заяви, че силата ни е в екипността, конкретните предложения, конкретните решения и решителните действия!

Сподели: