Петя Димитрова: „Перник е единствената област, която има изготвена регионална програма и в момента сме фокусирани върху такава за всяка община.“

Петя Димитрова: „Перник е единствената област, която има изготвена регионална програма и в момента сме фокусирани върху такава за всяка община.“

ПП „Има такъв народ” е партия, която преди да влезе в надпревара с останалите политически партии, събра 200 експерти, които в продължение на 2 години разработиха национална програма в различни сектори. „В 18 сектора имаме приоритети като сме посочили и първите 5 неща, които ще направим и заедно с това – какво ще направим, как ще го направим и кога ще го направим.“ – заяви областният координатор на Перник и депутат от 46-то народно събрание Петя Димитрова.

„Имам удоволствието да кажа, че благодарение на екипа, с които работим на местно ниво освен, че се припознаваме в заложените приоритети изработихме регионална програма за нашата област. След първите избори и при срещата с нашите съграждани осъзнахме, че без конкретна програма няма да бъдем максимално ефективни и още май месец бяхме готови с целите, които искаме да постигнем на местно ниво. Смея да твърдя, че на миналите избори и на тези, които предстоят ние сме единствените, които имаме програма за областта и в момента сме фокусирани върху такава за всяка община. Аз като областен координатор, всички общински координатори и кандидатите за народни представители сме на разположение да говорим с всеки, да чуем проблемите, идеите и да успеем да поставим началото на промяната като бъдем полезни и работим за нас и нашата област. През тази кампания ще ви запозная с въпросите, които зададох като народен представител на служебните министри, както и техните отговори, за да ви покажа, че трябва да бъдем много по-настоятелни, мотивирани и последователни, за да успеем да променим модела на управление и най-вече качеството на живот в цялата ни област.

Щастлива съм да отбележа, че този път листата за областта е пълна и в нея имаме представители на община Радомир и община Ковачевци, всички са високо образовани, готови да работят. Имаме кандидати, които са се прибрали от чужбина, създали са семейства и ще останат да живеят тук в името на промяната, близките си хора и вярата в по-добро бъдеще. Призовавам всички да излязат и да гласуват на 14.11, нека изберем бъдещите народни представители като припознаем в тях хората, които ще отстояват всеки един български гражданин. Ние от „Има такъв народ” – Перник сме насреща, нека промяната започне от всички нас!“- мотивирано заключи Димитрова.

Сподели: