Пламен Данаилов и съпругата му Яна в „ Тази събота“ по БТВ: Ученическа любов, приятелство и подкрепа над 21 години съвместен живот

Пламен Данаилов и съпругата му Яна в „ Тази събота“ по БТВ: Ученическа любов, приятелство и подкрепа над 21 години съвместен живот

Това да следваш партньора си в доброто, в лошото и в трудните дни са едни от най-хубавите моменти на голямото семейство на Пламен Данаилов, който е втори в листата на ИТН за 23 МИР, споделиха в студиото на БТВ.
Ученическата любов на финансистът Пламен Данаилов от ПП „Има такъв народ“ Яна го дарява с три прекрасни деца, от които най-голямото дете е на 19години, следващото на 15 одини, а най-малкото на 4 месеца, което идва с известни препятствия на бял свят. Борбата за бебето решават да водят в деня на светицата Св.Анна, именно затова и името на бебето е Анна. А както знаем Св. Анна е смятана за покровител на майчинството, бременните, семейството и брака.
Решението да имат трето дете не е било трудно, напротив. Винаги са знаели и искали да имат три или четири, споделиха те в ефир.
„Бракът и пълноценните взаимоотношения са много повече от влюбване, симпатия или страст. За всички тези години ние сме не само партньори в живота. Ние сме сродни души и сме най-добрите си приятели, както и гледаме винаги в една посока.“ – сподели нежната половинка на Пламен Данаилов, който е втори в листата на ИТН за 23 МИР.
Яна е привърженик на здравословното хранене и семейството й я следват в това, че всеки е отговорен за своето здравословно състояние, което е тясно свързано с щастието, подтвърди мъжката половинка на семейството.
Като обикновено за закуска те консумират плодове, ядки и семена, което е една пълноценна закуска в комплекс от всичко нужно.
За тези 21 години, бившият депутат в 45-то и 46-то НС и кандидат депутат за 47-мо НС, заяви, че ако пак има възможност да повтори живота си, с щастие би направил същите избори и би имал това, което има и сега, заключи интервюто си той.

Сподели: