ПП „Има Такъв Народ“ стартира предизборната си кампанията в гр.Пазарджик

ПП „Има Такъв Народ“ стартира предизборната си кампанията в гр.Пазарджик

С представяне на листата с кандидати за народни представители ПП „Има Такъв Народ“ откри предизборната си кампания в областния град. За да уважи пазарджишката общественост, както и своите колеги, на мероприятието присъства и Филип Станев – депутат в 45–ото и 46–ото Народно събрание.

„Имам изключителната привилегия за трети пореден път да съм водач на листата тук, в Пазарджик“, обърна се към всички присъстващи Станислав Балабанов. „Мотивираха ме силният екип на ПП „Има Такъв Народ“, както и откритите, сърдечни хора в този град.

Преди време ви обещахме, че няма да ви подведем, като останем единствената почтена партия. Уверявам ви, не беше лесно! Изключително трудно е – отвън изглежда по съвсем различен начин и може би за някои от вас останахме неразбрани. Затова сме тук отново, с лицата си, открити и истински, каквито сме били винаги. И влизаме в една нова битка.

Предполагам, че сте изморени от избори, ние също сме уморени, но по-добре уморени, отколкото да участваме в договорки и задкулисни игри, които не са ни присъщи“, допълни Станислав Балабанов.

„Тази битка ще е изключително трудна, на база на всичко, което виждате, на база здравните, икономически и социални кризи. Но въпреки това, пред свободния ви глас – няма прегради! Пред свободния ви глас – няма и кризи! Имаме и достатъчно доводи да гласуваме – шкафчетата, кюлчетата, ГЕРБ, главния прокурор. Трябва да унищожим този компрометиран модел на управление и една от основните задачи на „Има такъв народ“, наред с всички останали, е да се състави правителство.

 Защото пред България има неща, които са надпартийни – повод за национално обединение са кризата с тока и ковид епидемията“, изтъкна още водачът на листата.

Областният координатор на партията в Пазарджик, адвокат Тинко Василев (втори в листата), подчерта, че е необходимо да положим усилия, за да променим заедно държавата. „Промяната зависи изключително от нас. Защото държавата – това си ти, това съм аз – държавата сме всички ние. Никога няма да забравя думите на един възрастен човек, който преди доста години, още когато бях студент, ми сподели, че надеждата да се оправи тази държава е в нас, младите хора. Не искам, и сигурен съм, че никой тук не иска, след време ние самите да очакваме с надежда отново същото от нашите деца и още по лошо – от техните деца. Затова е изключително съществена отговорността да гласуваме, за да променим настоящето и да оправдаем надеждите в бъдеще.“

По традиция всички гости бяха посрещнати с питка и мед – за здраве и благополучие.

Сподели: