Ръководството на „Има такъв народ“ се срещна със софийските си членове и съмишленици

Ръководството на „Има такъв народ“ се срещна със софийските си членове и съмишленици

На 3 октомври (неделя), членовете на ПП „Има такъв народ“ от 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР София се срещнаха с ръководството на партията.

Повече от 3 часа продължи разговорът, който протече в атмосферата на диалогичност и конструктивни предложения, които да помогнат в предстоящата предизборна кампания.
Зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар Виктория Василиева и зам.-председателят на ПГ на “Има такъв народ“ в последния парламент Филип Станев, разказаха на членовете на софийските структури с какво са се сблъскали в 46-то Народно събрание, какви изводи са направили и какво предстои.

Членовете на партията имаха възможност да зададат своите въпроси и да получат отговори, както от представителите на ръководството, така и от присъстващите в залата експерти на партията – икономиста Пламен Данаилов и юриста Александър Рашев.

На срещата присъстваха още председателят на Комисията по енергетика в 46-то Народното събрание Иван Хиновски, експертът в областта на „Туризма“ Ивайло Кожухаров и други депутати от ПП „Има такъв народ“ в 45-я и 46-я Парламент.

На въпроса защо партията не е издигнала свой кандидат за президент, а е подкрепила Румен Радев, Тошко Йорданов отговори, че във фокуса на ПП „Има такъв народ“ са парламентарните избори. Издигането на кандидатура за „Дондуков“ 2, би лишила партията от „една от нейните основни фигури, например Ива Митева. Освен това крайният успех след евентуално достигане до балотаж, не би бил възможен без подкрепата на ГЕРБ и ДПС“.

Всички се обединиха около това, че както за ръководството на партията, така и за членовете и симпатизантите, предстои много обща работа по време на предстоящата предизборна кампания в името на това – на 14 ноември ПП „Има такъв народ“ да постигне търсения резултат и да участва стабилно в следващото 47-о НС и да реализира програмите и политиките си.
В тази връзка, зам.-председателят на партията сподели, че е готов за всякакви инициативи и срещи, както с браншови и работодателски организации, така и за инициативи предложени и организирани от членовете на партията, в подкрепа на предстоящия изборен успех.

Сподели: