Силна подкрепа за ИТН – Ямбол, от водещи експерти на партията

Силна подкрепа за ИТН – Ямбол, от водещи експерти на партията

Десетки симпатизанти на ПП „Има такъв народ” в Ямбол се срещнаха днес с едни от най-активните и познати лица на партията, които бяха на посещение в града и региона. Своята подкрепа за водача на ИТН в областта Златомира Мострова и листата, дойдоха да заявят Ива Митева, председател на последните два Парламента, Любомир Каримански, председател на бюджетната комисия в 46-то НС и Филип Станев, заместник-председател на ИТН и депутат в 45-то и 46-то НС.

Заради противоепидемичните мерки срещата се състоя под формата на разговори на открито, пред „Безистена“.

„Залагаме на хора, които са дейни, които полагат много усилия и които работят активно. Точно такъв човек е и Златомира Мострова , която доказа, че може да работи на терен, може да води диалог с българските граждани и е ангажирана с проблемите на региона. Това заяви председателят на последните два Парламента Ива Митева. Тя подчерта, че е време избирателите да започнат да търсят отговорност от избираемите и че гражданите трябва да изискват много, да не се срамуват да го правят и да станат строги към техните избраници.

„Ние сме над 10 000 свободни граждани в Ямболска област, които поискахме промяната  на предните избори и я постигнахме, знаете, че ние успяхме с нашия резултат да се наредим като първа политическа сила. Това е голяма отговорност за нас, натоварено е с много очаквания и ще направим всичко възможно да ги защитим по най-добрия начин” каза водачът на ИТН в Ямбол Златомира Мострова. Тя допълни, че продължават активно срещите в областния център, в Стралджа, Елхово, Болярово, селата на община „Тунджа”. „Постоянно имам писма и обаждания от много хора, ще се постараем това, което сме казали да го направим и да говорим само с факти”, бе категорична Мострова.

Филип Станев призова гражданите да бъдат активни, да бъдат мислещи, да не гледат повърхностните факти, а да гледат кой какво е свършил в последните две, макар и кратки Народни събрания. По думите му, единствените работещи за държавата неща са направени по инициатива и с дейното участие на представителите на ПП „Има такъв народ”.

По-рано през деня експертите на ИТН посетиха ямболската областна болница. Тема на разговорите с нейния директор д-р  Панайот Диманов бе проблемът с довършването на новата сграда на болничното заведение и осигуряването на средства за оборудване.

Сподели: