Слави Трифонов: Кирил и Асен да се задавят с власт!

Слави Трифонов: Кирил и Асен да се задавят с власт!

„Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.“ Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в профила си във Фейсбук.

„Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света“, пише още лидера на ИТН.

„Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път“, посочва Трифонов в публикацията си в социалната мрежа и допълва:

„Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт“.

Сподели: