Среща в Стара Загора на ИТН с представители на „Мини Марица-Изток“, синдикалисти и депутати от областта

Среща в Стара Загора на ИТН с представители на „Мини Марица-Изток“, синдикалисти и депутати от областта

В началото на седмицата в офиса на ПП „Има такъв народ“ в Стара Загора се проведе среща, която бе по инициатива на г-н Тихомир Тенев.

Народният представител от Стара Загора в 47-то Народно събрание и заместник-председател на комисията по енергетика, разговаря с депутати от областта и председатели на синдикалните организации. В срещата участва и новият изпълнителен директор на „Мини Марица-Изток“ ЕАД г-жа Илза Чинкова, както и други представители от дружеството, тъй като интересът на гражданите на старозагорска област, а на тези в цялата страна относно бъдещето на комплекса, е огромен.

В разговора се споделиха натрупаните с години проблеми и бяха поставени и разисквани множество въпроси. Обсъдени бяха цената на въглищата, финансовото състояние на „Мини Марица-Изток“, набелязаха се и конкретни дейности, за които присъстващите със заявена воля и решителност поеха ангажимент да свършат в краткосрочен план.

В дух на диалогичност и отговорност към обществото, участниците в срещата се договориха и за подобряване на комуникацията между тях.

Сподели: