Станислав Балабанов, ИТН: В предизборните си твърдения, ПП си приписват неща, срещу които всъщност са гласували!

Станислав Балабанов, ИТН: В предизборните си твърдения, ПП си приписват неща, срещу които всъщност са гласували!

Предизборните твърдения на „Промяната“, че тяхна заслуга са осигурените в бюджета средства за образование, за обезпечаване на полицията по границите, както и за земеделието, са лъжа! Истината е, че ако има пари въобще, то е заради ИТН и останалите партии, защото ПП саботираха и гласуваха против тези помощи! – това заяви Станислав Балабанов в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.

Кандидат-депутатът от ИТН определи ПП като основния виновник за почти всички кризи в държавата в момента. „Всички решения и есемесите до парламента идваха от Кирил Петков и Асен Василев. Хората от Министерски съвет превърнаха парламента в мокър печат“

Като плакатни послания и лъжи за реформи Балабанов определи и работата в системата на МВР по време на управлението на Петков и Василев. Той бе категоричен, че именно заради некомпетентното управление на хората, които са били начело на тази институция нелегалното преминаване на българо-турската граница и като цяло сигурността по границите в момента е в това състояние.

„Оказа се МВР е осигурявало един път чадър по границата и един път над наркотрафикант, който уби две млади момичета в центъра на София“ – коментира още Балабанов.

„Tези факти, а има и още много, ме карат да гледам плакатното послание на ПП „Да си довършим работата“ и да продължавам да повтарям, че Кирил Петков и Асен Василев не трябва да имат шанс да довършват каквото и да е!“ – категоричен бе Балабанов.

Без Петков и Василев в изпълнителната власт е и логичното условие от страна на ИТН за участие в евентуални преговори с ПП за съставяне на правителство след изборите на 2-ри октомври.

Балабанов сподели, че именно борбата с лъжите и лицемерието е каузата на ИТН и причината политическата формация на Слави Трифонов да търси място в политиката.

„Искаме да сме гарант за българските граждани. Искаме и да ги попитаме, дали не е време да сменим политическата система, защото парламентарната не създаде нищо добро – махнахме Бойко Борисов, а дойде един малко по-интелигентен Бойко с малко по-престижна диплома. Ние искаме чрез референдума да дадем инструмент на хората, те да имат влияние над политиците, а не обратно“ – заяви той.

На финала на разговора Станислав Балабанов, който е водач на листите на ИТН в Благоевград и Пазарджик каза, че на изборите на 2-ри октомври обществото има възможност да реши дали да застане на страната на истината, на която е ИТН, или ще избере лъжата и лицемерието.

Сподели: