Станислав Балабанов: ПП „Има такъв народ“никога не е предавала избирателите си и вярвам, че ще ни подкрепят и сега“

Станислав Балабанов: ПП „Има такъв народ“никога не е предавала избирателите си и вярвам, че ще ни подкрепят и сега“

С водосвет за здраве и просперитет в Църногорски манастир „Св.св.Козма и Дамян“ започна официално предизборната кампания на кандидатите за депутати от партия „Има такъв народ“ за 14 многомандатен избирателен район – Перник. Водосветът беше отслужен от отец Никанор, а в светия храм бяха всички представители на листата, които ще се борят за доверието на хората от областта – Станислав Балабанов, Петя  Димитрова , Юлиан Атанасов, Анелия Петрова, Мартина Емануилова , Петър  Костадинов, Младен Младенов, Васил  Василев.

 „Има такъв народ“ винаги е била последователна партия и никога не е предала избирателите си . Примерите и фактите са много. Надявам се избирателите, които преминаха с нас през два избора, да ни подкрепят и сега. Да бъдат убедени, че ние ще направим всичко за да продължим последователно да изпълняваме приоритетите  и програмата си“ – каза водачът на листата Станислав Балабанов.

„Страната ни е изправена пред изключително тежка криза. И цените на тока се покачват, и цените на стоките от първа необходимост се покачват, и Ковид-кризата, и евентуално  бежанската криза.. Има неща, които са надпартийни, има неща които искат национално обединение. Затова се надявам кампанията да бъде позитивна, а след като приключи на база на резултатите, с всички наши естествени партньори да седнем на една маса и да направим всичко възможно България най-сетне да има стабилен кабинет и правителство“ – не скри очакванията си на старта на кампанията водачът на пернишката листа.

Той беше категоричен, че Перник е знаков град. Перничани са много корави хора, истински българи, които за последните 12 години за съжаление не успяха да живеят толкова достойно. Хората, които стоят зад „Има такъв народ“ се надяват да дават добрия повод и смисъл гласоподавателите да изберат личности, които ще променят живота им от тук нататък.

Листата на „Има такъв народ“  е съставена от млади хора, защото това е и веруюто на „Има такъв народ“ : че бъдещето е на младите.

Младите хора бяха тези, които  се изправиха срещу режима на управление, който в последните години предлагаше хора, които използваха гласа на гражданите за собствени цели. От „Има такъв народ“ ще използват всеки глас на доверие, за да променят живота на хората към по-добро.

Сподели: