Стотици кърджалийци пред шатрата на ИТН: Безплатни тестове за COVID-19

Стотици кърджалийци пред шатрата на ИТН: Безплатни тестове за COVID-19

Стотици кърджалийци и гости на града край Арда минаха през шатрата на партия „Има такъв народ“ в Градската градина, за да поговорят за избори, ковид криза, безплатни тестове и дори имаше въпроси от рода на „Каква изненада готви Слави Трифонов за последната седмица на кампанията?“.

Водачът на кандидатската листа на ИТН Александър Вълчев се съгласи с множеството, че прилаганите от правителството мерки са закъснели и със съмнителен ефект относно бързото намаляване на броя на заразените и без време починалите от коноравирусната инфекция наши сънародници.

Кандидатите за депутати на ПП „Има такъв народ“ в 9-ти Многомандатен избирателен район представиха на кърджалийци партийната политика в сектор „Обществено здравеопазване“ и за управлението на здравни кризи. На присъстващите бяха предоставени безплатни тестове за COVID-19 за лично тестуване с пожеланието да са живи и здрави и да проявяват лична отговорност, за да се опазим и заедно да преодолеем изпитанията на времето.

От областната структура на ИТН обявиха, че поради големия интерес, през идната седмица отново ще се организира акция, като за мястото и часа на срещата кърджалийци ще бъдат информирани допълнително.

Сподели: