С №4 на 4 март от града на Левски: ИТН тръгват с оптимизъм към следващия парламент

С №4 на 4 март от града на Левски: ИТН тръгват с оптимизъм към следващия парламент

“Сигурен съм, че като отбор можем да постигнем резултат, с който да се гордеем.”
Това заяви водачът на листата на ПП “Има такъв народ” в 17 многомандатен избирателен район (Пловдив-област) Станислав Балабанов на откриването на предизборната кампания на партията в Карлово на 4 март.

Балабанов заяви, че неслучайно кампанията на ИТН в Пловдив-област започва от града на Левски. „Когато става дума за битки и за промени – Карлово е емблематичен град!“

Той отново подчерта основните цели на „Има такъв народ“, които формацията ще отстоява в 49-о НС. „Ще направим всичко възможно най-после да има работещ парламент, за да бъдат спокойни хората. Друг основен наш приоритет ще е да бъдем гарант за това, че резултатът от референдума (за смяна на формата на управление от парламентарна в президентска република) няма да бъде „заметен“ от Статуквото, както през 2016г.
И не на последно място – „Има Такъв Народ“ ще направим всичко по силите си, за да върнем ветото над присъединителния процес на Северна Македония към ЕС, докато не гарантира правата на българите там и не ги включи в конституцията си!“

Той бе категоричен, че в новото Народно събрание, ИТН ще бъдат парламентарно представени с достойни хора, които ще казват истината, дори когато тя е грозна. „Ние сме отбор и аз съм част от вас и само заедно можем да успеем”, допълни той.

Около 200 членове и симпатизанти начело с кандидатите за народни представители на ИТН се събраха в града на Левски, за да сложат начало на предизборната кампания за 49-ия парламент на политическата сила в Пловдив-област.

Събитието започна с молебен в местната църква “Св. Николай”. След това всички поднесоха цветя пред паметника на Апостола на българската свобода. А накрая водачът на листата на “Има такъв народ” Станислав Балабанов представи всички кандидат депутати на партията в 17 МИР в Обредния дом на пл. “Васил Левски”. Той отбеляза, че листата е пълна, в нея има много млади хора и сериозни експерти, което показва, че ИТН е в добро здраве и очистителните процеси в нея са завършили.

“Може би допуснахме грешки на растежа, но вече имаме необходимия политически опит, за да бъдем вашият гарант в 49-тия парламент”, каза Балабанов. “Разделението на обществото няма да доведе до никъде, ще вкара само фрагментирани групи в парламента, които ще продължат да воюват”, допълни той и подчерта, че партията му е решена да води положителна кампания.


“Защо да гласуваме за ИТН? Защото това е единствената партия, която доказа, че отстоява националните интереси в казуса с Република Северна Македония”, заяви вторият в листата в 17 МИР Димитър Гърдев, дипломат и международен секретар на партията.

Сподели: