Тошко Йорданов във Враца: Без да имат компетенции в сектора, “Промяната” се намесваха с пълна сила в Министерството на енергетиката

Тошко Йорданов във Враца: Без да имат компетенции в сектора, “Промяната” се намесваха с пълна сила в Министерството на енергетиката

На 3 август се проведе среща на част от парламентарната група на „Има Такъв Народ“ с местните структури на партията във Враца.

На събитието присъстваха членове и симпатизанти на ПП “Има такъв народ” от региона. В рамките на няколко часа бяха зададени десетки въпроси, които получиха своите отговори. Част от питанията бяха свързани с регионалното развитие в област Враца. Беше отчетено, че МРРБ, в лицето на Гроздан Караджов, отпусна над 20 милиона лева за различни общински проекти в девет от десетте общини на областта.

Бяха дискутирани и много организационни въпроси и като резултат от решенията им може да се каже, че ИТН – Враца вече е готова за предстоящите парламентарни избори.

По темата за вноса на украинско жито в България и начините за неговото урегулиране, отношение взе юристът и експерт по европейско законодателство в земеделието – Пламен Абровски. Той разказа каква е била ситуацията на КПП „Капитан Андреево“ при посещението му там. Народният представител от ИТН обърна внимание, че въпреки медийните манипулации съдът отменя всички незаконни актове на доскорошното управление.

На въпрос във връзка с енергийната криза в България, Тошко Йорданов отговори, че МЕ е едно от министерствата, в което “Промяната” са се месили с пълна сила, въпреки липсата на компетенции в сектора. Той допълни, че Александър Николов и Пламен Данаилов ще дадат повече информация по темата.








Сподели: