Тошко Йорданов: ГЕРБ и ДПС повече няма да видят власт

Тошко Йорданов: ГЕРБ и ДПС повече няма да видят власт

В Деня на народните будители кандидатите за народни представители от ПП „Има такъв народ“, начело с водача на листата Александър Вълчев, поднесоха венец пред паметника на Иван Вазов в двора на Старата гимназия в Кърджали.

„Този празник е отбелязан за първи път през 1922 г. по предложение на тогавашния министър на Просвещението Омарчевски като официален празник на заслужилите българи. Ние решихме да поднесем венец на най-заслужилия българин с перо, а именно Иван Вазов. Единственият паметник на Вазов в Кърджали не заслужава да се намира на едно запустяло и рушащо се място, затова от партията се ангажираме монументът да бъде преместен на подобаващо място“, заяви Юлия Чортленева – областен координатор на „Има такъв народ“ и кандидат за народен представител.

Денят за представителите на „Има такъв народ“ продължи в Джебел. Там, водени от нейния зам.-председател Тошко Йорданов и Станислав Балабанов, те посетиха едно от шивашките предприятия в района. Идеята – да покажат на хората, че не трябва да се страхуват.

„То е видно какво правят ДПС в региона, със съдействието на ГЕРБ. Искам да кажа на хората едно: вече два парламента тези две партии нямат власт. Повече централна власт няма да имат. От тук нататък влиянието им ще намалява, ще се прощават и с местната власт и с властта си по учрежденията. Затова, ако хората искат да ускорят този процес, нека да гласуват по съвест“, заяви зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов по повод тиражирания страх в регионите, „бастиони“ на една определена партия. 

За възможността хората свободно да изразяват позицията и мнението си разговаряха и на пазара в Джебел. Добре познатите лица от партията на Слави Трифонов се срещнаха с множество търговци, изслушаха техните тревоги и съвети и ги призоваха за подкрепа с №24 в бюлетината.

Сподели: