Тошко Йорданов се срещна с областната софийска структура на „Има Такъв Народ“

Тошко Йорданов се срещна с областната софийска структура на „Има Такъв Народ“

На 18 юни, събота, се състоя среща на областната софийска структура на „Има Такъв Народ“.
Срещата беше основно организационна, а темите, които се обсъдиха бяха: вота на недоверие към правителството (който ще гласува във вторник и сряда), казусът „Македония“, отцепилите се от партията депутати и др.

На срещата присъства председателят на Парламентарната група – г-н Тошко Йорданов, когото Софийската структура на ИТН поканиха, а той се отзова. Към него имаше множество въпроси, на които Тошко Йорданов отговори изчерпателно.

Сред присъстващите бяха още Верослав Владимиров – парламентарен секретар на министерство на енергетиката, Илиана Маринова – бластен координатор на 24МИР София, Владимир Тимев – общински координатор район „Възраждане“, Явор Исаев – общински координатор на район „Връбница“, Ива Тодорова – общински координатор за район „Младост“, Катерина Ряхова – общински координатор на район „Слатина“, както и други районни координатори и членове.

Срещата премина конструктивно. Всички бяха на мнение, че „Има Такъв Народ“ е направила правилните действия, че е на верния път, и че ще продължава да отстоява правата на гражданите и истината, независимо какво ще й струва това!


Единни сме!
Има Такъв Народ!
Силата е в истината!

Сподели: