Виктория Василева: От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани

Виктория Василева: От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани

„Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани“. Това каза от парламентарната трибуна народният представител от ИТН Виктория Василева. „Бих могла да уверя нашите коалиционни партньори, че ние ще бъдем последователни, лоялни и коректни партньори“, каза още Василева и допълни, че партията ще подкрепи кандидата за министър-председател, както и предложения състав на Министерския съвет.

Според нея в следващия Министерски съвет от ИТН поемат тежки ресори, от които всички бягат. „Но ние като отговорна политическа партия, която никога не е бягала от своята отговорност, ще направим всичко необходимо, за да не се срамуват българските граждани от нас“, заяви Василева.

Ще продължим да бъдем истински, шарени, по някого може би по-остри, да не спестяваме и добрите и лошите новини за правителството. Защото истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение“, каза още депутатът от ИТН Виктория Василева.

Сподели: