Национален референдум за президентска република!

Подпиши се!
Решават гражданите!

Какво всъщност се случи зад кулисите на 47-ото НС и МС?

От самото начало на Кабинета, „Продължаваме Промяната“ неглижираха, омаловажаваха и де факто - саботираха ИТН. Вместо да работят с нас в екип, ПП не спазваха поетите към ИТН ангажименти и постоянно ни поставяха пред свършен факт.

Кирил Петков и Асен Василев опитаха да концентрират цялата власт в ръцете си. Те дублираха работата на министерствата на ИТН и грубо се намесиха в делата им. Действаше се зад гърба ни, а чрез финансовото министерство се извиваха ръцете на министрите на ИТН.

ПП опита да превърне КПКОНПИ в новата бухалка на властта, както и да направи български вариант на „Закона Магнитски“. И така, без особени доказателства, да могат да се арестуват хора и да се смачкат бизнеси.

Какви са фактите?

ПП не представи на коалиционните си партньори реална отчетност на финансите в държавата. Никой не разбра - къде и за какво се изхарчиха 9 милиарда за 9 дни?

Инфлацията в страната скочи до рекордни стойности, за което не беше виновна само геополитическата ситуация, а най-вече липсата на компетентност и грешни управленски решения.

Твърденията, че ИТН и министър Караджов уж искат допълнителни милиарди за пътно-строителните фирми беше лъжа. Така ПП опитаха да се изкарат стопроцентово бели, а ИТН да бъдат заклеймени като мафия! Целта на ПП - да се премести фокусът от техните грешки, като се компрометира до краен предел „Има такъв народ“.

Защо ИТН излезе от Четворната коалиция?

Кирил Петков видно лакействаше на френското председателство на ЕС, като водеше подмолна политика за вдигането на българското вето за членство на Република Северна Македония в ЕС. Това ставаше и зад гърба на президента Радев, и в ущърб на стратегията на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

Вдигането на ветото, преди включването на българите в македонската конституция, като равноправен етнос, бе грубо нарушение и на коалиционното споразумение, а де факто – предателство, както на националния интерес на България, така и към българите в Македония.

ИТН ясно постави своите червени линии, за да я има Четворната коалиция! Остана да се види - докъде ще стигнат ПП и като какъв ще действа Кирил Петков – като българин или като чужденец! ​

***
В крайна сметка, това, което преля чашата на търпението и мотивира ИТН да оттегли министрите си и да подкрепи вота на недоверие към правителството, са: Лошата непрозрачна фискална политика, и предателството към българите в РСМ!Какво направиха другите партии от четворната коалиция, за да се стигне дотук?

БСП и Корнелия Нинова водеха лицемерна политика, за да не изпуснат сектора, който бяха овладели... И да продължат да прибират комисионните от увеличения износ на оръжия към Полша...

ДБ послушно си партнираха с ПП, като единственият вопъл, който надигнаха бе, по повод готвения от ПП - български „Закон Магнитски“. Тогава вече и ДБ осъзнаха, че в ПП е пълно с „експерти“ и „юристи“, незнаещи какво правят.

ПП изгубиха представа за реалността, като почти се превърнаха в... Герб: Некомпетентни решения, корупционни схеми от нов тип, куп неистини изречени от лидерите им, еквилибристика с цифри и милиарди, и т.н., и т.н.

Внимавайте за кого гласувате, за да не стане така, че “партиите на протеста” да се съюзят с тези, срещу които протестирахте. Вярвайте в истината и фактите , а ето някои от тях:

Какво направи ИТН в 47-ия парламент?

-Подкрепихме мораториум за цените на ток, парно и вода. Компенсирахме бизнеса, и не позволихме шоково увеличение за потребителите;
-Подкрепихме антикр.мерки за бизнеса при приемането Закон за бюджета за 2022 г.
- Подкрепихме допълнителната сума към пенсиите - от януари до юни 2022 г.;
- Предложихме създаване на междуинституционален и експертен съвет за контрол на инфлацията, но НЕ получихме подкрепа за това от коалиционните партньори;
-Внесохме Проект на решение за ефектите от въвеждането на еврото.
- Предложихме 0% данък печалба при реинвестирането й в дълготрайни активи (НЕподкрепено от коалиционните партньори, въпреки, че е в споразумението);

- Предложихме 9% ДДС за ток и газ. Спазване на предизборното обещание.
-Не позволихме дискриминационно изпращане (по „Фонд Стамболов“) на определени студенти в избрани чуждестранни скъпи университети в ущърб на родните вузове;

-Осигурихме: 1.4 млн.лв за сцен. изкуства; 12 млн.лв. допълнително за музеите;
-Изготвихме промяна на законодателството за по-независими БНТ и БНР;
-Инициирахме работна група за промяна на статута на Фонд Култура, конкурсите за директори на културните институти, както и за финансирането им.
-Ваучери на стойност 200 лева за туристическите бази на туроператорите.
-Отменихме задължителната ваксинация, и ограниченията в достъпа до работа;
-Бяхме против зеления сертификат.
-Увеличаване на пенсиите за 2022 г. Предложихме модел за справедливо преизчисляване на пенсиите;
-Осигурихме безплатните ясли и детски градини;
-Въведохме високи данъчни облекчения за деца на осигурени родители.

-Подкреппихме закриването на специализирания съд и прокуратура;

-Подкреппихме предложението за промяна в антикорупционното законодателство.
-Предложихме промяна в ЗОП за индексация на цените на материали с цел:
-Успешно приключване на проектите по евр. програми и недопускане на санкции;
-Приключване на значими национални и общ.проекти, финансирани от нац.бюджет;
*Индексацията не беше подкрепена от коалиционните партньори, а промените в ЗОП, позволяващи прилагането й - силно забавени.
-Спазването на обещанието ни в предизб.кампания - въведохме 0% ДДС за брашното. Подкрепихме 0% ДДС за хляба;
-Чрез Комисията по земеделие, храни и гори в НС, гарантирахме пълна прозрачност в действията на изпълн.власт.
- Предложихме работна група във връзка със Закона за референдумите с цел преразглеждане и намаляване прага за валидност;
- Предложихме отново 1 лев субсидия на пол.партия. Не беше прието от коалиционните партньори.

В предизборната си кампания, ПП обявиха за своя заслуга много от нещата, СРЕЩУ които самите те гласуваха! Факт!

А ето и още факти:

ИТН никога не излъга и не подведе своите избиратели

В 45-я парламент ходът с връщането на мандата сложи край на 12 годишното управление на ГЕРБ. Тогава всички политически сили казаха, че ние сме виновни да няма кабинет. Твърдението беше, че можело да получим подкрепата на 165 депутати, включително депутати „подарени“ от Бойко Борисов, само и само да бъдем задушени, употребени и зависими от старите политически играчи. Отидохме на нови избори и „Има такъв народ“ стана първа политическа сила - с 65 народни представители. И в двата случая отстранихме ГЕРБ с Бойко Борисов от властта. Проведохме особено задълбочени срещи и разговори в 46-то НС и постигнахме съгласие, както на политическо ниво, така и на експертно ниво с формациите, които предполагахме и вярвахме, че са нашите естествени партньори. Не влязохме в тайни игри и скрити договорки.

Защо 6-ма депутати напуснаха ИТН?

Нищо ново под слънцето. Предателството винаги е съпътствало важните събития в историята, както българската, така и световната. Но всичко, което не ни убива, ни прави по-силни! Факт! 

Навсякъде има службогонци и кариеристи. Има хора, които не могат да чакат търпеливо, а насилват нещата и тръгват по лесния път. Те напредват със зъби и нокти, без да ги интересува морала. Ето това се случи!

Интересен факт, който илюстрира ситуацията е, че само седмица-две преди да се отрекат от ИТН, всички тези депутати са се изказвали в социалните мрежи срещу „Продължаваме промяната“ и страстно са разобличавали лицемерието на Кирил и Асен.

Също красноречив факт е, че тези отцепници/предатели днес са в листите на ПП, а някои са дори водачи. Толкова за тях!


Вярвайте само и единствено на фактите.
Другото са измислици! Ето още факти:

Защо след падането на правителството не можа да се сформира нов кабинет в рамките на 47-ото НС?
Защо пропаднаха преговорите с мандатоносителя БСП?


- Мандатоносителят БСП започна добре преговорите. И БСП, и ДБ демонстрираха желания за нова коалиция с ИТН, поне на думи. Отново намерихме с тях допирни точки за продължаване на реформите!
- И тогава всичко свърши... Изтече видеото от събранието на ДБ. Там ясно се чу (на думи) от устата на Христо Иванов и се разбра - как тези преговори са прах в очите на всички!
- Стана ясно, че ИТН е нарочена за изкупителна жертва. Че отново ще опитат да натикат ИТН в ъгъла, с извити ръце, като безгласна буква и без министри. Че ако пак не слушка, отново ще бъде оплюта и заклеймена като „мафия“ и „патерица“ на Герб и ДПС. По техни думи.

ИТН няма как да бъде изтривалка
за другите партии и да бъде параван
за новите им схеми и афери!

ИТН няма как да не посочва лицемерието, лъжата и недъзите на старите и новите „почтени“ политици!

ИТН няма как да изневери на хората, които делегираха на единствената Антисистемна партия да се бори за преобръщане на политическата система в България!

Изводът -
ИТН направи всички възможно, както да запази коалицията, така и да се сформира нов кабинет в 47-ото НС. Искрени партньори обаче за това нямаше, а всичко бе политическо лицемерие. ИТН направи каквото трябва, защото властта не е самоцел за нас! ИТН можем да бъдем и една истинска градивна критична опозиция, ако така решат избирателите!

Какви са плановете на ИТН за изборите на 02 октомври?

Надяваме се на висока избирателна активност, поради факта, че ако тя е ниска, партиите на Статуквото може да възвърнат част от позициите си. Надяваме се, че българските граждани ще бъдат достатъчно активни и ясно ще покажат със своя вот - кой искат да ги управлява. ИТН показахме къде са червените ни линии, и къде започва смирението и диалогичността в политическия процес. Надяваме се всички „партии на промяната“ (научили уроците си и по-мъдри), да сме по-практични и прагматични, и да направим всичко възможно – този път България да има стабилно управление и ефективен 48-и парламент.

Само ИТН разполага с експерти във ВСИЧКИ сфери, за разлика от другите партии. Ето примери:

Сектор "Икономика и Финанси"

Сещате ли се за финансов експерт от ДБ, ИБГНИ, ДПС и ГЕРБ?

Сектор "Енергетика"

Кои са експертите на другите партии в сектор енергетика? Теменужка Петкова от ГЕРБ ли?

Сектор "Правосъдие"

Ако някъде има цялостна експертиза, тя може да бъде намерена единствено при „Има такъв народ“.

Нашите листи:

1. Павела Василева Митова
2. Таня Пламенова Тимева
3. Александър Викторов Рашев
4. Мика Михайлова Зайкова
5. Иван Руменов Клисурски
6. Виктория Малева Малева
7. Сирма Любомирова Денчева – Георгиева
8. Здравко Ангелов Михайлов
9. Йонка Христова Христова – Караджилова
10. Татяна Цветанова Иванова
11. Васил Мирчев Михов
12. Борислав Климентов Пешев
13. Людмила Петрова Георгиева
14. Елисавета Илиева Пенчева
15. Сокол Кънев Киров
16. Илия Ганчев Иванов
17. Явор Здравков Исаев
18. Николай Милчев Бендурски
19. Мая Георгиева Меченова-Кючукова

1. Пламен Иванов Данаилов
2. Виктория Малева Малева
3. Илиана Николаева Маринова
4. Илия Ганчев Иванов
5. Николай Милчев Бендурски
6. Михаел Чавдаров Рогачев
7. Димитър Бориславов Гаджев
8. Петър Илков Петров
9. Георги Борисов Чолаков
10. Изабел Георгиева Вранчева
11. Силвестър Живков Иванов
12. Константина Василева Димитрова
13. Цонка Димитрова Стоянова
14. Иван Асенов Манчев
15. Цветан Ненков Свиленски
16. Любомир Любенов Дянков

1. Филип Марков Станев
2. Иван Стойнов Кючуков
3. Александър Викторов Рашев
4. Явор Здравков Исаев
5. Владимир Красимиров Тимев
6. Николай Славов Желев
7. Ганка Иванова Гилова-Миладинова
8. Людмила Петрова Георгиева
9. Орлин Георгиев Миланов
10. Боян Дуков Боянов
11. Станимир Динев Господинов
12. Петя Искренова Лефтерова
13. Цветомир Начков Наков
14. Мая Георгиева Меченова – Кючукова
15. Цонка Димитрова Стоянова
16. Първолета Ванюшева Феодорова

1. Ивайло Ванев Вълчев
2. Ася Тодорова Тодорова
3. Венцислав Михаилов Асенов
4. Георги Иванов Иванов
5. Борислав Топалов Атанасов
6. Иван Димитров Иванов
7. Александър Петров Христов
8. Кирил Валентинов Иванов
9. Паолина Николова Вецева – Добрева
10. Мартин Емилов Методиев
11. Георги Даниелов Босилков
12. Михаел Чавдаров Рогачев

1. Станислав Тодоров Трифонов
2. Петя Божидарова Димитрова
3. Станислав Иванов Богдански
4. Миглена Георгиева Думанова
5. Атанаска Георгиева Митрева
6. Иван Руменов Клисурски
7. Крум Симеонов Мавродиев
8. Георги Илков Бучков
9. Стоян Андонов Чаушев
10. Анна Димитрова Попова
11. Мария Михайлова Атанасова
12. Иван Николов Гушков
13. Кирил Павлов Калаксъзов
14. Данаил Валентинов Николов

1. Ивайло Ванев Вълчев
2. Тодор Георгиев Иванов
3. Боян Митков Хлебаров
4. Живко Илиев Канев
5. Найден Щерионов Пулакев
6. Валери Красимиров Крумов
7. Драгомир Костадинов Костадинов
8. Николай Тончев Драгнев
9. Живко Тошков Димов
10. Евгений Митков Генчев
11. Росен Николов Костов
12. Никола Иванов Янакиев
13. Христина Стефанова Педикова-Генева
14. Богомил Красимиров Атанасов
15. Венцислав Георгиев Велков
16. Цветомир Динков Тачев
17. Тома Енчев Николов
18. Стойко Георгиев Андреев
19. Владимир Петков Димов
20. Димитър Недялков Русев
21. Тодор Иванов Стоев
22. Божанка Атанасова Тръпкова
23. Николай Стоянов Пеев
24. Недялко Канев Канев

 

1. Тошко Йорданов Хаджитодоров
2. Драгомир Стефанов Петров
3. Ивайло Симеонов Костадинов
4. Цветелина Димитрова Атанасова
5. Юлиян Георгиев Минчев
6. Александрина Николаева Димитрова
7. Румен Георгиев Стоянов
8. Светослав Николов Иванов
9. Стойко Георгиев Георгиев
10. Стефка Иванова Денчева
11. Володя Борисов Дамянов
12. Християн Атанасов Христов
13. Милко Динков Динев
14. Валентин Тодоров Веков
15. Любка Живкова Петрова
16. Иван Тодоров Иванов
17. Кристина Руменова Мързакова
18. Добромир Иванов Дунчев
19. Добрин Красимиров Костадинов
20. Елица Свиленова Борова
21. Павел Валентинов Николов
22. Красимира Жечева Костадинова
23. Ерик Атанасов Парушев
24. Красимира Маринова Куцарова
25. Таня Христова Пенкова
26. Станислава Иванова Стефанова

 

 

1. Андрей Иванов Чорбанов
2. Момчил Кунчев Иванов
3. Надежда Николаева Николова
4. Камелия Георгиева Джанабетска
5. Емилия Божинова Цветанова
6. Силвия Маринова Трифонова
7. Ивайло Николаев Бобев
8. Александър Крумов Крумов
9. Петър Александров Петров
10. Светлозар Иванов Димитров
11. Димитър Маринов Байчев
12. Людмила Дианова Златанова
13. Борис Кирилов Китанов
14. Атанас Стоянов Иванов
15. Велико Георгиев Великов
16. Павлин Валентинов Павлов

 

1. Милен Пламенов Милчев
2. Цветан Иванов Предов
3. Владимир Бойков Боев
4. Светослав Владимиров Цветанов
5. Канета Каменова Вълчева
6. Ангел Петров Боянов
7. Маргарита Людмилова Милчева
8. Сашо Богданов Александров

1. Драгомир Стефанов Петров
2. Цветан Иванов Борисов
3. Иво Венциславов Стефанов
4. Филип Миленов Данков
5. Даниел Михайлов Михайлов
6. Нели Страхилова Йотова
7. Лора Борисова Игнатова
8. Детелина Николаева Делева
9. Полина Кирилова Христова

1. Андрей Иванов Чорбанов
2. Стефан Иванов Михнев
3. Благовеста Христофорова Димитрова
4. Диян Валентинов Иванов
5. Радослав Гутев Колев

1. Ася Тодорова Тодорова
2. Александър Атанасов Александров
3. Станислава Иванова Стефанова
4. Ивайло Христов Христов
5. Владимир Георгиев Трендафилов
6. Стефан Иванов Костов
7. Стефка Иванова Денчева
8. Стефан Йорданов Стефанов
9. Десислава Георгиева Жекова
10. Кольо Милков Никифоров

1. Цветан Иванов Предов
2. Христинка Илийчева Иванова
3. Петър Бонев Костадинов
4. Изабел Георгиева Вранчева
5. Силвестър Живков Иванов

1. Снежанка Райчова Траянска
2. Катя Георгиева Димитрова
3. Милен Атанасов Георгиев
4. Спас Георгиев Ильов
5. Димитър Христов Джоргов
6. Катерина Методиева Венева
7. Марио Иванов Янев
8. Снежана Николаева Бозева

1. Снежанка Райчова Траянска
2. Цветелина Николаева Георгиева
3. Биляна Станимирова Атанасова
4. Борислав Стефанов Борисов
5. Цветан Валентинов Георгиев

1. Иван Стойнов Кючуков
2. Емилия Фьодоровна Димитрова
3. Сашо Митков Кирин
4. Галина Георгиева Борисова

1. Станислав Светозаров Балабанов
2. Силви Кирилов Петров
3. Тинко Василев Василев
4. София Карменова Балинова
5. Александър Красимиров Шарков
6. Петьо Михайлов Новаков
7. Атанас Петров Петров
8. Младен Георгиев Тупаров
9. Димитър Илиев Данчев
10. Борислав Венциславов Богословов
11. Иво Бориславов Любенов
12. Галина Димитрова Пенчева
13. Павлинка Георгиева Иванова
14. Петя Методиева Грозданова
15. Крум Иванов Иванов
16. Димитър Бориславов Гаджев

1. Петя Божидарова Димитрова
2. Петър Бонев Костадинов
3. Младен Кирилов Младенов
4. Кристина Красимирова Кръстева
5. Валентина Юлиянова Велкова
6. Елка Ненчева Миркова

1. Тошко Йорданов Хаджитодоров
2. Александър Атанасов Александров
3. Христинка Илийчева Иванова
4. Иван Галинов Янчев
5. Красимир Георгиев Иванов
6. Димчо Иванов Дешев
7. Красимир Владимиров Владов
8. Федя Стефанов Анов
9. Явор Иванов Стойков
10. Иван Павлинов Ментов
11. Николай Иванчев Цанов
12. Цветомир Димитров Цанов

1. Гроздан Спасов Караджов
2. Танер Кадир Тюркоглу
3. Димитър Иванов Арнаудов
4. Йордан Василев Ангелов
5. Ради Минчев Иванов
6. Тервел Веселинов Борисов
7. Маргарита Димитрова Ляскова
8. Димитър Стафанов Станков
9. Васил Атанасов Петлешков
10. Любомир Василев Апостолов
11. Димитър Добромиров Спасов
12. Мирослава Димитрова Господинова
13. Боян Илиев Чалъков
14. Ферхад Салихов Чолаков
15. Радослав Ангелов Ангелов
16. Радостин Цветанов Рашков
17. Звезделин Вергилов Вайтишев

1. Станислав Светозаров Балабанов
2. Димитър Стоянов Гърдев
3. Лъчезар Иванов Бакърджиев
4. Васил Атанасов Петлешков
5. Радослав Ангелов Ангелов
6. Камелия Димитрова Христова
7. Лалка Георгиева Манолова
8. Минчо Николаев Тодоров
9. Емил Иванов Иванов
10. Йордан Василев Ангелов
11. Ангел Василев Стаменов
12. Благой Панчев Запрянов
13. Мария Иванова Минчева
14. Александър Петров Стоилов
15. Неделчо Иванов Чепаринов
16. Владимир Иванов Недялков
17. Златка Николаева Иванова
18. Георги Костадинов Червенков
19. Иван Веселинов Генов
20. Стоянка Атанасова Матанска
21. Мирослав Стоилов Кичуков
22. Георгица Сашова Киткова

1. Мария Григорова Господинова
2. Мартин Василев Капралов
3. Милен Петранов Русев
4. Нина Василева Тодорова
5. Маргарита Петрова Радева
6. Ирена Красимирова Колева
7. Станислав Кирев Кирев
8. Георги Асенов Иванов

1. Филип Маринов Станев
2. Татяна Агоп Нахабедян – Минчева
3. Ивелин Красимиров Машков
4. Николай Василев Чанев
5. Стойчо Валентинов Минков
6. Илиян Димитров Илиев
7. Мартин Илиянов Илиев
8. Тихомир Любенов Колев
9. Илиян Илиев Игнатов
10. Цанислав Маринов Симеонов
11. Явор Радев Радев

1. Димитър Стоянов Гърдев
2. Любомир Любенов Дянков
3. Цветан Ненков Свиленски
4. Петър Илков Петров

1. Пламен Иванов Данаилов
2. Таня Пламенова Тимева
3. Пламен Николаев Михайлов
4. Тодор Димитров Тодоров
5. Ирина Генова Янкова
6. Димитър Людвик Сахакян

1. Александър Николов Вълчев
2. Мика Михайлова Зайкова
3. Андрей Руменов Кадишев
4. Тодор Костадинов Папучаров
5. Соня Стоянова Коджебашева

1. Станислав Тодоров Трифонов
2. Александър Николов Вълчев
3. Тихомир Гочев Тенев
4. Павела Василева Митова
5. Николай Русинов Колев
6. Петьо Пламенов Ценов
7. Владимир Юриев Радков
8. Георги Митков Димитров
9. Нели Нейкова Цанева
10. Иван Андреев Андреев
11. Красимир Живков Николов
12. Ружа Филипова Андролова
13. Стамен Иванов Ведричков
14. Братана Красимирова Кънчева
15. Дончо Бончев Иванов
16. Боян Георгиев Иванов
17. Георги Николаев Христов

1. Ирена Димитрова Димитрова
2. Тихомир Маринов Великов
3. Ралица Димитрова Костова
4. Мария Григорова Господинова

1. Силви Кирилов Петров
2. Александър Стайков Марков
3. Иван Петков Иванов
4. Димитър Ангелов Харишев
5. Паолина Светозарова Петкова
6. Ангел Петров Петков
7. Николай Русков Русенов
8. Пламен Цанков Стоянов

1. Гроздан Спасов Караджов
2. Илиана Николаева Маринова
3. Мая Николаева Николова
4. Росица Димитрова Капралова
5. Пламен Христов Кирилов
6. Веселина Венелинова Митова
7. Емилиян Юриев Мирославов
8. Десислава Миленова Герчева

1. Александър Стайков Марков
2. Валентин Георгиев Христов
3. Владимир Красимиров Тимев
4. Красен Станимиров Бунарджиев
5. Климент Велчев Костов
6. Георги Валентинов Христов

Какво различава
ИТН от другите

Едни и същи лица управляват държавата

Изцяло нови хора, с чисто политическо минало

Невъзможност на народа да участва в управлението

Включване на народа за активно участие в управлението

Празни приказки и обещания без реално действие

Конкретни мерки с конкретни действия за изпълнение

Съдебна система, обвързана с партийно влияние

Премахване на партийното влияние върху правосъдната система

През 45-я и 46-я Парламент нито една друга партия не успя да осъществи свой законопроект. ИТН реализира 2 законопроекта.

1. Нов изборен кодекс - въведе се изцяло машинното гласуване и по този начин бе премахната порочната практика на купуване на гласове. В резултат на този нов изборен кодекс се проведоха най-честните избори през последните 30 години. Също така се премахна ограничението за броя на изборните секции в чужбина, в резултат на което всеки български гражданин, където и да се намира по света, получи възможност да упражни своя вот.

2. Отнемането на бюрото за защита на свидетелите - известно като „преторианската гвардия на Гешев“ от контрола на Главния прокурор, също бе предложен именно от ПП „Има такъв народ“. С този акт на Народното събрание, всъщност се положи началото на така желаната от всички партии прословута съдебна реформа. Но единственото практично действие в тази посока бе направено само от „Има такъв народ“.

Приети законопроекти от различните партии в 45-я и 46-я парламент.

ИТН 2
Герб 0
Да България 0
БСП 0
ДПС 0
Изправи се Ние идваме 0

Често задавани въпроси

ИТН направи всичко възможно, наистина всичко, за да съставим правителство. Няма как да се съюзим с тези, срещу които направихме този проект, а не получихме подкрепа от тези, които очаквахме.

Партия „Има такъв народ“ винаги е била последователена и честна с гражданите. Не бихме правили коалиция със партии на статуквото като Герб и ДПС, те за нас са неприемливи партньори.

През 45 и 46 Парламент „Има такъв народ“ беше единствената партия, която реализира 2 законопроекта. Проекта за машинното гласуване и бюрото за защита на свидетелите – иницииран и подготвен от „Има Такъв Народ“.

Само „Има такъв народ“ има експерти във ВСИЧКИ сфери. За разлика от другите партии, ние разполагаме с професионалисти във всички сфери на управлението на държавата. Това са хора с морал, чест и експертиза, които вие ежедневно виждате по време на техните медийни изяви.

ПП “Има Такъв Народ” няма да прави коалиция с партиите на статуквото – ГЕРБ и ДПС, както и с техни „патерици“.

  • Като станете наш застъпник за парламентарните избори на 02.10.2022 г. За целта се свържете с координатора за вашето населено място, като кликнете тук
  • Като на парламентарните избори гласувате с бюлетина номер 19


„Има Такъв Народ“ е единствената партия, която показа на хората какво се случва зад кулисите в парламента и разобличи лицемерието на партиите.

ИТН доказа, че не робува на чужди интереси, а действа единствено в името на България, и в защита на националните интереси и каузи!

Ние не излъгахме и удържахме на думата си! Вярвайте само на фактите и истината!

Сами срещу всички.
ЗАЕДНО С ВАС
!

Сами срещу всички.
ЗАЕДНО С ВАС!